>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
ja sie zastnawim zy ta kontuzja Medvedeva nie była na pokaz taka zagrywka psychologiczna pod Bułgara tak jak kiedys lubił robic Djoko albo murray ze niby słaby zmeczony a tu pyk pyk i 2 set bedzie dal Medvedeva pomimo ze w pierwszym secie przy 5 -0 dla bułgara wydawało sie ze rusek nie ma szans nic ugrac

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
ja sie zastnawim zy ta kontuzja Medvedeva nie była na pokaz taka zagrywka psychologiczna pod Bułgara tak jak kiedys lubił robic Djoko albo murray ze niby słaby zmeczony a tu pyk pyk i 2 set bedzie dal Medvedeva pomimo ze w pierwszym secie przy 5 -0 dla bułgara wydawało sie ze rusek nie ma szans nic ugrac
Na pokaz to nie, ale widać, że te żele co mu posmarowali działają ????

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Baden Masters - Kobiety

Lehtonen/Parkkinen vs Schwaiger/Schützenhöfer 1 @ 2.65 Dafabet

Kurs zdecydowanie przesadzony. Na dobrą sprawę jedynym atutem Austriaczek to fakt, że grają u siebie. Zestawienie bardzo chimeryczne. Już sam udział Schwaiger to niemal gwarancja sporych problemów w przyjęciu. Jej młodsza koleżanka również to poziom bardzo przeciętny. Ta para ma problem z równą grą. Brakuje często koncentracji, przyjęcie kuleje i nawet te spore możliwości w ofensywie nie można wykorzystać. Rano szybkie 0-2 z Rosjankami i to nie jako pokazuje formę tej dwójki. Finki z kolei mocno walczyły, uległy po emocjonującym TB. Fajna para, ładnie zbilansowana. Spore value i warto spróbować.
To bym jeszcze zagrał. Myślę, że warto.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Na Iran U21 w siatkówkę było @2,75 i raczej na luzaku to wezmą, Włosi słabiutko ;) może się przebudzą ale 3 sety z Iranem będzie mega ciężko ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom