atp_open
Użytkownik
ja rozliczylem na minus moje vekic +5.5, takze mnie prosze sie nie czepiac jakby coteraz wszyscy na vekic stawiali ????
P.S. tqki offtop, ktos woe co sie z P. Szlachcicem stalo?
ja rozliczylem na minus moje vekic +5.5, takze mnie prosze sie nie czepiac jakby coteraz wszyscy na vekic stawiali ????
Mariehamn - JJK over 3,5@1,61
KuPS - HJK over 1,5@1,66
edit: CD Vitoria - Atletico Astorga over 1,5HT@3,25 za drobne
ale ja nie płacze, a napisać tu coś to jakby patyk w mrowisko włożyć. Fajnie, ciesze sie Twoim szczeście super że wygrałeś, naprawde, o to chodzi żeby buki ogrywać. Tylko chodzi mi że chyba nawet w regulaminie jest że rozliczać typy można po wcześniejszym podaniu typu.Patrz i płacz
Niemcy u21 vs Czechy u21 under 2,5 bramki @1,75 iForbet
/Czesi solidnie bronią się sporą ilością graczy, chociaż pozwalają czasami wyjść na pozycje Niemcom. Mimo wszystko wygląda to solidnie, Czesi wg mnie są w stanie zagrozić tylko przy stałych fragmentach gry, bo na palcach jednej ręki można policzyć wygrane pojedynki główkowe przez zespół niemiecki. Bramka po błędzie czeskiego bramkarza, max 2:0 dla Niemiec powinno się skończyć.
Miałem to poruszyć ???? Brawo dla Ciebie! Typy po fakcie? WTF!!!?Chyba każdy powinien mieć w ch**** typy podane po fakcie nawet z kursem 999.00.
2-2 w 91 na remis dostali...Portugalia win @2.05 bet365
Pezio, na tenisie masz taką skuteczność że nie wiem po co tykasz inne dyscyplinyFartem
http://goalkick.eu/s/polsatsport.htmllink do PL? place reputa