Ciekawa sytuacja. Widocznie ludzie "sedziowie" ktorzy ogladaja powtorki w TV sami nie znaja przepisow. To, ze cialo bylo lekko wystawione poza linie nie znaczy, ze byl spalony. Powtorki TV mialy wlasnie takie sytuacje rozstrzygac poprawnie a tutaj mamy dokladnie na odwrot ????Za chuja nie było spalonego. Ktoś tam ładnie przygrał.
Niech zostawią Goal line a ten VAR psuje mecz tylko za długo trwa sprawdzanie powtorek co pozniej stwarza nerwową atmosfere na murawiejeżeli tak ma działać VAR to podziekuje.
Dokładnie. Dawno nie widziałem tak idealnego podania w tempo. jak to Vidala. Nawet linii nie puścili, choć bez tego widać, że równo z ostatnim.
VAR byłby spoko jakby było tak jak w siatkówce. trener decyduje - sprawdzamyNiech zostawią Goal line a ten VAR psuje mecz tylko za długo trwa sprawdzanie powtorek co pozniej stwarza nerwową atmosfere na murawie
Ręka była wychylona a nią przecież gola zdobyć nie można, parodia.
Na MS U20 sędzia podbiegał do monitora i sam sprawdzałAle, to w takim razie nie jest to błąd sędziego głównego, tylko tej osoby, która podała mu na słuchawkę informacje, bo sędzia główny nie ma możliwości zobaczyć sytuacji. Także pretensję powinny być do człowieka, który nie wiadomo, jak wygląda.
P.S. Jak jest wysunięte ciało to według przepisów jest spalony?
nie widziałem sytuacji, ale przypisy chyba mówią, że spalony jest wtedy, gry poza linię jest wysunięta część ciała, którą można zdobyć bramkę.To, ze cialo bylo lekko wystawione poza linie nie znaczy, ze byl spalony.
Kolega wyzej dobrze napisal, ze reka gola nie mozna zdobyc, wiec ramiona sie nie licza ???? .nie widziałem sytuacji, ale przypisy chyba mówią, że spalony jest wtedy, gry poza linię jest wysunięta część ciała, którą można zdobyć bramkę.
Kazdy moze sobie odpowiedziec na to pytanie ????Chyba był spalony
Wygra. Kamerun nie ma totalnie nic do zaprezentowania w ataku.Chile wygra ?