Jest na Uni, a co proponujesz grać?Jak ma ktoś dostęp do 365 to mógłby sprawdzić czy jest u nich live meczu Tonnerre - Cosmos ? 2 liga kameruńska
Jak taki wiatr się utrzyma to zawodnicy będą przeciągać serwis jak to widzimy tez to zagram jak jeszcze dostępnezauważyliście, że na tym etapie RG pojawiły się na Unibecie na przykład zakłady na ilość minut?
EDIT: Linia na mecz Nadala i Busty to 132.5 minuty. Rafa długo przeciąga serwis + z Bautistą oddając tylko 5 gemów grali 115 minut. Wydaje mi się, że to lepsza opcja niż handi +9.5 na Bustę.
Jest - https://iv.pl/images/06836615137206897165.pngJak ma ktoś dostęp do 365 to mógłby sprawdzić czy jest u nich live meczu Tonnerre - Cosmos ? 2 liga kameruńska
Takiego wpierdolu to się nie spodziewałem :-(chyba nie ma co mrozić po przełamaniu
dostępne, ja to pograłem, pierwszy raz będę na zegarek patrzeć zamiast na wynik :razz:Jak taki wiatr się utrzyma to zawodnicy będą przeciągać serwis jak to widzimy tez to zagram jak jeszcze dostępne
Gdzie te bramki?
Próbuje Cadantu 3,15
Ciekawy bet, pobieramJak taki wiatr się utrzyma to zawodnicy będą przeciągać serwis jak to widzimy tez to zagram jak jeszcze dostępne