>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Panowie, podejrzewam, że niektórzy z Was się interesują polityką. Nie widzicie value w kursie 25.00, że AfD wygra wybory w Niemczech? Mimo sondaży i nagonki medialnej to jest sytuacja podobna jak w przypadku Trumpa.
A można z handi atakować? :grin:

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Panowie, podejrzewam, że niektórzy z Was się interesują polityką. Nie widzicie value w kursie 25.00, że AfD wygra wybory w Niemczech? Mimo sondaży i nagonki medialnej to jest sytuacja podobna jak w przypadku Trumpa.
Może i jest value, ale afd potrzebowały by jakiejś karty przetargowej (tak jak trump miał zarzuty FBI wobec Clintonowej, przy czym to są wybory parlamentarne, a nie prezydenckie), przede wszystkim wyrownanej kampanii wyborczej i &quot;propagandy&quot; na co nie ma szans.

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Może i jest value, ale afd potrzebowały by jakiejś karty przetargowej (tak jak trump miał zarzuty FBI wobec Clintona, przy czym to są wybory parlamentarne, a nie prezydenckie), przede wszystkim wyrownanej kampanii wyborczej i &quot;propagandy&quot; na co nie ma szans.
Tutaj się z Tobą zgodzę w 100%. Ale nie sądzisz, że głosy mogą się rozejść na kilka partii (jak np. na Słowacji) i niespodziewanie wygra AfD? Jest to chyba jedyna opcja dla wku*wionych rodowitych Niemców. Liczę też, że minimalny % imigrantów (niekoniecznie ciapatych), którzy długo mieszkają w Niemczech i wsiąknęli w ten kraj zagłosują na AfD.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co to sie odp....w kosza azjatyckiego.
Japonia handi -16,5 w pre ,punktu zdobyć nie może.
Wczesniej Chiny,dostały od Korei.
Tajwan w pre -12,5 z Chinami, dostał 30punktami...

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Co to sie odp....w kosza azjatyckiego.
Japonia handi -16,5 w pre ,punktu zdobyć nie może.
Wczesniej Chiny,dostały od Korei.
Tajwan w pre -12,5 z Chinami, dostał 30punktami...
Nie znam sie na koszu, ale rano dostałem info że Tajpaj dzis wygra to pogralem czysty win @7 i handi +14 @1.9
Sorki, ze wcześniej nie napisałem zeby lapac handi na Tajpej. Nie mialem jak

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Nie znam sie na koszu, ale rano dostałem info że Tajpaj dzis wygra to pogralem czysty win @7 i handi +14 @1.9
Sorki, ze wcześniej nie napisałem zeby lapac handi na Tajpej. Nie mialem jak
No szkoda. Japonia gra pierwszym składem,reszta ekip juniorami i takie jaja. Mieli ich już na 4 pkt,to teraz,run 14:0....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom