lobot
Użytkownik
Za późno ????no właśnie myślę i dlatego uważam, że ten mecz jest mocno podejrzany i staram się zwrócić uwagę na to, pozostałych forumowiczów, żeby nikt raczej za grubo w to nie ładował
Za późno ????no właśnie myślę i dlatego uważam, że ten mecz jest mocno podejrzany i staram się zwrócić uwagę na to, pozostałych forumowiczów, żeby nikt raczej za grubo w to nie ładował
Mieli chwilowe problemy ale już prowadza w 1 secieBrazilijczycy daja rade w plazowke?
Widzę ze forma wróciłaPrzecież ty oczekiwałes odpowiedzi, a teraz piszesz że właśnie Ci chodzi o to co ja napisałem, mózg Ci odparowal... Możesz co najwyżej spamowac jakieś kacapoly, a nie ostrzegać..
Jedna wielka zenada...straciłem tylko czas Ci odpisujac! Ale może sam zagram dzięki temu na Martic
Mimo to Pozdrawiam
Jaka ? Bo mam trzy formy...Widzę ze forma wróciła
jednym z największych minusów internetu jest to, że takie ciecie jak Ty mają do Niego dostęp, ciekawsza rozmowa to by była już z tym chomikiem co masz na zdjęciuPrzecież ty oczekiwałes odpowiedzi, a teraz piszesz że właśnie Ci chodzi o to co ja napisałem, mózg Ci odparowal... Możesz co najwyżej spamowac jakieś kacapoly, a nie ostrzegać..
Jedna wielka zenada...straciłem tylko czas Ci odpisujac! Ale może sam zagram dzięki temu na Martic
Mimo to Pozdrawiam
ładyuje az milomoglby ten anderson sie zaciac w koncu
Spokojnie, nic do Ciebie nie mam, jak przenośnie potraktowales poważnie to przepraszam Cie, życzę powodzenia i miłego dnia!jednym z największych minusów internetu jest to, że takie ciecie jak Ty mają do Niego dostęp, ciekawsza rozmowa to by była już z tym chomikiem co masz na zdjęciu
w 2 secie spop bledow i przygrywaja 10-6 kurs dziwny bo 1,16 w tej chwili na nichMieli chwilowe problemy ale już prowadza w 1 secie
9-10 jużw 2 secie spop bledow i przygrywaja 10-6 kurs dziwny bo 1,16 w tej chwili na nich
Powinni to ogarnąćw 2 secie spop bledow i przygrywaja 10-6 kurs dziwny bo 1,16 w tej chwili na nich