Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
no właśnie myślę i dlatego uważam, że ten mecz jest mocno podejrzany i staram się zwrócić uwagę na to, pozostałych forumowiczów, żeby nikt raczej za grubo w to nie ładował
Przecież ty oczekiwałes odpowiedzi, a teraz piszesz że właśnie Ci chodzi o to co ja napisałem, mózg Ci odparowal... Możesz co najwyżej spamowac jakieś kacapoly, a nie ostrzegać..
Jedna wielka zenada...straciłem tylko czas Ci odpisujac! Ale może sam zagram dzięki temu na Martic
Przecież ty oczekiwałes odpowiedzi, a teraz piszesz że właśnie Ci chodzi o to co ja napisałem, mózg Ci odparowal... Możesz co najwyżej spamowac jakieś kacapoly, a nie ostrzegać..
Jedna wielka zenada...straciłem tylko czas Ci odpisujac! Ale może sam zagram dzięki temu na Martic
Mimo to Pozdrawiam
jednym z największych minusów internetu jest to, że takie ciecie jak Ty mają do Niego dostęp, ciekawsza rozmowa to by była już z tym chomikiem co masz na zdjęciu
jednym z największych minusów internetu jest to, że takie ciecie jak Ty mają do Niego dostęp, ciekawsza rozmowa to by była już z tym chomikiem co masz na zdjęciu