http://www.livexscores.com/livescore/tennisPo kim wchodzi Del Potro i Verdasco?
Po kim wchodzi Del Potro i Verdasco?
Ja mam, a o co chodzi?Ma ktoś konto na lvbet?
jakbyś oglądał, to byś wiedział, że Kangur "poddał mecz"Ciekawi mnie jak wczoraj Anderson mogl pokonac Krygoriosa?
Nie ogladalem wczoraj wlasnie, typowalem krygoriosa jako faworyta nawert do zwyciestwa tego turniejujakbyś oglądał, to byś wiedział, że Kangur "poddał mecz"
przegrał swoje podanie podwójnym i tak się wkurwił, że olał cały mecz :;/: gość jest totalnym głąbem, on chyba ma za dużo $$Nie ogladalem wczoraj wlasnie, typowalem krygoriosa jako faworyta nawert do zwyciestwa tego turnieju
On nie pokonał Kyrgiosa. To Kyrgios przegrał ten mecz. Gdyby kangurowi coś nie odwaliło to by było szybkie 3:0 dla niego.Ciekawi mnie jak wczoraj Anderson mogl pokonac Krygoriosa?
Yokohama FC 2,33 dafabet
yebaćEdmund drugi set @1.90 bet365
Takie same były na Venus mimo przewagi klasy nad Mertens, ludzie to nie maszyny, a Martic grać potrafi.Macie jakieś ekstra info na temat Sevastovej? Kurde jej wygrana 2:0 wydaje się być pewniakiem,a kurs o dziwo strasznie wysoki. Dla mnie to podejrzane. Buki nie rozdają prezentów. Nawet jej wygrana za 1.33 to wydaje się dużo, przy obecnej dyspozycji.
no właśnie myślę i dlatego uważam, że ten mecz jest mocno podejrzany i staram się zwrócić uwagę na to, pozostałych forumowiczów, żeby nikt raczej za grubo w to nie ładowałTakie same były na Venus mimo przewagi klasy nad Mertens, ludzie to nie maszyny, a Martic grać potrafi.
Większe szanse na wygraną ma Martic, jak Mertens z Williams , a kurs był wyzszy na Venus
Myśl człowieku!
Ja tam uważam że ta Sevastova to mina dnia!
Przecież ty oczekiwałes odpowiedzi, a teraz piszesz że właśnie Ci chodzi o to co ja napisałem, mózg Ci odparowal... Możesz co najwyżej spamowac jakieś kacapoly, a nie ostrzegać..no właśnie myślę i dlatego uważam, że ten mecz jest mocno podejrzany i staram się zwrócić uwagę na to, pozostałych forumowiczów, żeby nikt raczej za grubo w to nie ładował