>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Nie ogladalem wczoraj wlasnie, typowalem krygoriosa jako faworyta nawert do zwyciestwa tego turnieju
przegrał swoje podanie podwójnym i tak się wkurwił, że olał cały mecz :;/: gość jest totalnym głąbem, on chyba ma za dużo $$

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Macie jakieś ekstra info na temat Sevastovej? Kurde jej wygrana 2:0 wydaje się być pewniakiem,a kurs o dziwo strasznie wysoki. Dla mnie to podejrzane. Buki nie rozdają prezentów. Nawet jej wygrana za 1.33 to wydaje się dużo, przy obecnej dyspozycji.

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Macie jakieś ekstra info na temat Sevastovej? Kurde jej wygrana 2:0 wydaje się być pewniakiem,a kurs o dziwo strasznie wysoki. Dla mnie to podejrzane. Buki nie rozdają prezentów. Nawet jej wygrana za 1.33 to wydaje się dużo, przy obecnej dyspozycji.
Takie same były na Venus mimo przewagi klasy nad Mertens, ludzie to nie maszyny, a Martic grać potrafi.

Większe szanse na wygraną ma Martic, jak Mertens z Williams , a kurs był wyzszy na Venus

Myśl człowieku!

Ja tam uważam że ta Sevastova to mina dnia!

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Takie same były na Venus mimo przewagi klasy nad Mertens, ludzie to nie maszyny, a Martic grać potrafi.
Większe szanse na wygraną ma Martic, jak Mertens z Williams , a kurs był wyzszy na Venus
Myśl człowieku!
Ja tam uważam że ta Sevastova to mina dnia!
no właśnie myślę i dlatego uważam, że ten mecz jest mocno podejrzany i staram się zwrócić uwagę na to, pozostałych forumowiczów, żeby nikt raczej za grubo w to nie ładował

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
no właśnie myślę i dlatego uważam, że ten mecz jest mocno podejrzany i staram się zwrócić uwagę na to, pozostałych forumowiczów, żeby nikt raczej za grubo w to nie ładował
Przecież ty oczekiwałes odpowiedzi, a teraz piszesz że właśnie Ci chodzi o to co ja napisałem, mózg Ci odparowal... Możesz co najwyżej spamowac jakieś kacapoly, a nie ostrzegać..

Jedna wielka zenada...straciłem tylko czas Ci odpisujac! Ale może sam zagram dzięki temu na Martic

Mimo to Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom