pezio
Użytkownik
Nie głupie :grin: Do tego zimne piwko i nic tylko przegrywać hajsy.Pezio otwiera zakładzik w garażu. Bez podatku.
Nie głupie :grin: Do tego zimne piwko i nic tylko przegrywać hajsy.Pezio otwiera zakładzik w garażu. Bez podatku.
Spokojnie bardzo, tylko dlatego że BO1. Gdyby było BO3, to spokojnie 8/10. A tak to 2/10.Jaka stawka? :razz:
No ciekawe jak to będzie wszystko szło z tymi DNSami i VPNami całymi, niezbyt ogarniam temat muszę przyznać i się zastanawiam czy jest sens w ogóle większy hajs wpłacać na Wimbla.Coś się wykombinuje ???? Zobaczymy.
My przegrywać u Ciebie?Nie głupie :grin: Do tego zimne piwko i nic tylko przegrywać hajsy.
Tutaj Marcin nieco objaśnił temat https://forum.bukmacherskie.com/f98/poradnik-jak-ominac-blokowanie-stron-146655.htmlNo ciekawe jak to będzie wszystko szło z tymi DNSami i VPNami całymi, niezbyt ogarniam temat muszę przyznać i się zastanawiam czy jest sens w ogóle większy hajs wpłacać na Wimbla.
Dzięki, zglądałem już do tematu ???? . Jakby to wystarczyło żeby to wszystko ominąć to jeszcze nie byłoby problemu . Nic pozostaje czekać na rozwój sytuacji i zobaczymy od poniedziałku jak to będzie wyglądać.Tutaj Marcin nieco objaśnił temat https://forum.bukmacherskie.com/f98/poradnik-jak-ominac-blokowanie-stron-146655.html
No jest trochę zabawy z tym wszystkim, komuś rzeczywiście się może odechcieć grać.
Ktore najpewniejsze?? ;> do zatopienia:dTak swoją drogą, dzisiaj 2 runda kwalifikacji do Majora Kraków i w sumie wyszedł mi fajny tripel. Co prawda to tylko BO1 i różnie może być, ale fajnie to wygląda.
GODSENT - mousesports @1.44
G2 Esports - Cloud9 @1.44
Team Dignitas - Immortals @1.33
@2.75 iforBet
Dokładasz na Barmanów?Mogłeś mi to przelać chłopcze, wrrrrr. Bo utopisz
Tak. Przecież Djoko nie będzie grał na korcie drugim, gdzie nawet Hawk Eye nie ma ????czy Djoko z Ruskiem wchodzą po kobitkach? bo cały czas godzina rozpoczęcia się przesuwa
Już samo to ,że kurs że 1,47 poleciał na 1,25 daje do myślenia....Mimo wszystko to Filipiny i tu może być blow w jednej kwarcie.Dokładasz na Barmanów?
Wiem, ale zostałem nazwany per "chłopcze" bo postawiłem na TnT po 3.2 - teraz sobie mogę zamknąć z zyskiem większym, niż 1,47 na Barmanów.:grin:Już samo to ,że kurs że 1,47 poleciał na 1,25 daje do myślenia....Mimo wszystko to Filipiny i tu może być blow w jednej kwarcie.
kanarki wjebały z jankesami.Siatkówka plażowa - Porec Major
Virgen/Ontiveros vs Ermacora/Pristauz-Telsnigg 1 @ 1.40
Morais Filho/Barbosa Santos vs Brunner/Patterson 1 @ 1.30
Humana-Paredes/Pavan vs Carico/Fendrick 1 @ 1.40
@ 2.55 Dafabet
Trebel na godzinny południowe.