>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
A 97

analyst

Użytkownik
Grałem na live na Tnt ostatnio po 2,70. Oglądałem od 4 kwarty,jak przegrywali ok 10pkt i to co San M zaczęło odstawić,to mocno dziwne , ale to już nie pierwszy raz w tej lidze. Nie pomyliłem się,bo Tnt,dosyć łatwo to wygrali.
tam są cyrki ale dzisiaj San Miguel to bierze. Można poczekać na live bo początkowo to pewnie TNT będzie wygrywało +20 i wtedy trzeba zagrać

Otrzymane punkty reputacji: +4
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
tam są cyrki ale dzisiaj San Miguel to bierze. Można poczekać na live bo początkowo to pewnie TNT będzie wygrywało +20 i wtedy trzeba zagrać
Ja tam nic nie gram,kursy skaczą,linię rosną,mafia z kasą wskoczyła ;)
Te1,26 na San M,to jest jakiś żart.

A 97

analyst

Użytkownik
Ja tam nic nie gram,kursy skaczą,linię rosną,mafia z kasą wskoczyła ;)
Te1,26 na San M,to jest jakiś żart.
Ale dlaczego żart ?? Ile ma być ? 2,50 żeby forumek stwierdził że jest value i można grać ? Kurs leci adekwatnie do szans, Miguel wygrywa dzisiaj i wychodzi na prowadzenie 3:2.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ale dlaczego żart ?? Ile ma być ? 2,50 żeby forumek stwierdził że jest value i można grać ? Kurs leci adekwatnie do szans, Miguel wygrywa dzisiaj i wychodzi na prowadzenie 3:2.
Też myślę,że wygra,a przynajmniej powinien,ale to chyba ostatnia liga,gdzie zagralbym coś po takim kursie,nawet z kulawymi.Nie są,aż takim faworytem,żeby wystawić taki kurs.linia też podskoczyła do 209 ,a w żadnym meczu tego nie przekroczyli,mi to śmierdzi.

Otrzymane punkty reputacji: +4
A 97

analyst

Użytkownik
Też myślę,że wygra,a przynajmniej powinien,ale to chyba ostatnia liga,gdzie zagralbym coś po takim kursie,nawet z kulawymi.Nie są,aż takim faworytem,żeby wystawić taki kurs.
Zgadza się. Ja pobrałem po 1,45 w dublu i to mnie zadowoliło

K 29

kiczny

Użytkownik

by napisać,że:

Na San Miguel poleciało już do 1,20. Dobrze, że jeszcze za 1,45 pobrałem bo kto zna tą ligę ten wie, że oni dzisiaj wygrywają ???? Tak na zmianę się chlopaki tam bawią ????
ziomek, to jak beda przegrywali na poczatku co czynią wysoko,to przeciez mialbys lepszy kurs i bys dubelka nie musial grac..

Gdzie tu logika ANAL?

A 97

analyst

Użytkownik
by napisać,że:

ziomek, to jak beda przegrywali na poczatku co czynią wysoko,to przeciez mialbys lepszy kurs i bys dubelka nie musial grac..
Gdzie tu logika ANAL?
Bo to, że będą przegrywać -20 nie jest 100% pewne a ja potrzebowałem pewniaka jakim jest 1,45 na San Miguel.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom