cuadrado12
Użytkownik
Struff win @1.72 bet365
tam są cyrki ale dzisiaj San Miguel to bierze. Można poczekać na live bo początkowo to pewnie TNT będzie wygrywało +20 i wtedy trzeba zagraćGrałem na live na Tnt ostatnio po 2,70. Oglądałem od 4 kwarty,jak przegrywali ok 10pkt i to co San M zaczęło odstawić,to mocno dziwne , ale to już nie pierwszy raz w tej lidze. Nie pomyliłem się,bo Tnt,dosyć łatwo to wygrali.
Oglądasz to? Ugra seta ten pedro, czy nie ma nadzei?Sousa P. - Bolelli S. 1 @ 6.0
Sousa P. +2,5s @ 1,98
Ale dlaczego żart ?? Ile ma być ? 2,50 żeby forumek stwierdził że jest value i można grać ? Kurs leci adekwatnie do szans, Miguel wygrywa dzisiaj i wychodzi na prowadzenie 3:2.Ja tam nic nie gram,kursy skaczą,linię rosną,mafia z kasą wskoczyła
Te1,26 na San M,to jest jakiś żart.
Też myślę,że wygra,a przynajmniej powinien,ale to chyba ostatnia liga,gdzie zagralbym coś po takim kursie,nawet z kulawymi.Nie są,aż takim faworytem,żeby wystawić taki kurs.linia też podskoczyła do 209 ,a w żadnym meczu tego nie przekroczyli,mi to śmierdzi.Ale dlaczego żart ?? Ile ma być ? 2,50 żeby forumek stwierdził że jest value i można grać ? Kurs leci adekwatnie do szans, Miguel wygrywa dzisiaj i wychodzi na prowadzenie 3:2.
Zgadza się. Ja pobrałem po 1,45 w dublu i to mnie zadowoliłoTeż myślę,że wygra,a przynajmniej powinien,ale to chyba ostatnia liga,gdzie zagralbym coś po takim kursie,nawet z kulawymi.Nie są,aż takim faworytem,żeby wystawić taki kurs.
nie powalczyłaAiava 2 set @ 2.28 delikatnie
Mogłeś mi to przelać chłopcze, wrrrrr. Bo utopisz7 dyszek poszło na TnT. 3.2 to za dużo a w pracy nuda
tam są cyrki ale dzisiaj San Miguel to bierze. Można poczekać na live bo początkowo to pewnie TNT będzie wygrywało +20 i wtedy trzeba zagrać
ziomek, to jak beda przegrywali na poczatku co czynią wysoko,to przeciez mialbys lepszy kurs i bys dubelka nie musial grac..Na San Miguel poleciało już do 1,20. Dobrze, że jeszcze za 1,45 pobrałem bo kto zna tą ligę ten wie, że oni dzisiaj wygrywają ???? Tak na zmianę się chlopaki tam bawią ????
Bo to, że będą przegrywać -20 nie jest 100% pewne a ja potrzebowałem pewniaka jakim jest 1,45 na San Miguel.by napisać,że:
ziomek, to jak beda przegrywali na poczatku co czynią wysoko,to przeciez mialbys lepszy kurs i bys dubelka nie musial grac..
Gdzie tu logika ANAL?
Miałem to samo napisać ????ziomek, to jak beda przegrywali na poczatku co czynią wysoko,to przeciez mialbys lepszy kurs i bys dubelka nie musial grac..
Gdzie tu logika ANAL?