Rezerwami grają,pisałem,dwa razy
Bóg zapłać :]Rezerwami grają,pisałem,dwa razy
Podatek to państwo zabiera, ale takie kursy? Tym bardziej, że win i dokładny wynik to w tym przypadku to samo :;/:Dolicz jeszcze podatek, tak wlasnie dzialaja polskie buki :razz:
a to nie tylko Fortuna i polskie buki tak robia, czesto te same zdarzenie inaczej napisane maja rozne kursy, nie wiem czy specjalnie bukmacherzy tak robia ale malo osob zwraca na to uwage...Podatek to państwo zabiera, ale takie kursy? Tym bardziej, że win i dokładny wynik to w tym przypadku to samo :;/:
pisalem o tym nie raz....to jest specjalnie robione. Po pierwsze marketing i pokazywanie jaka to super oferta. Po drugie, im wiecej mozliwosci zakladu(nawet jesli oznaczaja to samo) tym wieksze szanse ze grajacy gdzies wpadnie na mine.a to nie tylko Fortuna i polskie buki tak robia, czesto te same zdarzenie inaczej napisane maja rozne kursy, nie wiem czy specjalnie bukmacherzy tak robia ale malo osob zwraca na to uwage...
Kobity po 1.5? Odważny jesteś.Właśnie miałem pytać, ktoś to analizowal? Warto na Dominikanki grać?
Dzięki, czekałem na typy od Ciebie.
Mnie też to poruchało, zaspałem na wcześniejsze niestety...22min bez gola, od 63 minuty, szkoda bo ja miałem -5, a gdzie tam -6 ????
Wydaje się, że powinno być dobrze. Tripel Gerald Melzer, Willis i Marterer wygląda solidnie. Smith i Hanfmann także powinni wygrać, są wyraźnymi faworytami. Ale kort zweryfikuje ????Dzięki, czekałem na typy od Ciebie.