>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Podatek to państwo zabiera, ale takie kursy? Tym bardziej, że win i dokładny wynik to w tym przypadku to samo :;/:
a to nie tylko Fortuna i polskie buki tak robia, czesto te same zdarzenie inaczej napisane maja rozne kursy, nie wiem czy specjalnie bukmacherzy tak robia ale malo osob zwraca na to uwage...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
a to nie tylko Fortuna i polskie buki tak robia, czesto te same zdarzenie inaczej napisane maja rozne kursy, nie wiem czy specjalnie bukmacherzy tak robia ale malo osob zwraca na to uwage...
pisalem o tym nie raz....to jest specjalnie robione. Po pierwsze marketing i pokazywanie jaka to super oferta. Po drugie, im wiecej mozliwosci zakladu(nawet jesli oznaczaja to samo) tym wieksze szanse ze grajacy gdzies wpadnie na mine.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
USA - Dominikana @1.50 Fortuna ⛔
Bezsprzecznie 2 najlepsze ekipy całego turnieju. Szkoda, że nie ma żadnego overa setowego w ofercie, bo ja tu widzę 5 partii. Ale jak już typować czyjąś wygraną, to lecę w Dominikanę ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
USA - Dominikana @1.50 Fortuna

Bezsprzecznie 2 najlepsze ekipy całego turnieju. Szkoda, że nie ma żadnego overa setowego w ofercie, bo ja tu widzę 5 partii. Ale jak już typować czyjąś wygraną, to lecę w Dominikanę ;)
Usato chyba nie gra tu w najsilniejszym składzie?

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Dzięki, czekałem na typy od Ciebie.
Wydaje się, że powinno być dobrze. Tripel Gerald Melzer, Willis i Marterer wygląda solidnie. Smith i Hanfmann także powinni wygrać, są wyraźnymi faworytami. Ale kort zweryfikuje ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom