>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Czekamy na Dallas +3.5 na 1sza kwarte, kurs bedzie z 1.8+. Za stapa stawke. Trzeba ostroznie. Connecticut niech tam rzuci ze 3 punkciki i powinna byc linia +3.5 na dallas na kwarte.

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Panowie jesli cwaniaczki z ministerstwa wrzuca 1xbeta do swojego rejestru a ja loguje sie przez prywatne domene to bedzie dalej dzialac? bo nie wiem czy z pieniedzmi uciekac? orientuje sie ktos?

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Panowie jesli cwaniaczki z ministerstwa wrzuca 1xbeta do swojego rejestru a ja loguje sie przez prywatne domene to bedzie dalej dzialac? bo nie wiem czy z pieniedzmi uciekac? orientuje sie ktos?
zainstaluj vpn i mozesz grac dalej. ja mam cyberghost i śmiga

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
chodzi mi o prywatna domene ktora oni daja , bo na czacie mi niby pisza ze nawet jak strone zablokuja to z tych alternatywnych linkow bedzie dalej smigac/

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Wczoraj siatka pięknie weszła i dzisiaj nie może być inaczej ;)

Włochy - Ukraina over 3.5s @1.35 3:2
Argentyna - Iran over 3.5s @1.35 2:3
Turcja - Kuba over 3.5s @1.40 2:3
Chiny - Egipt @1.14 3:1

@2.90 ✅✅✅ 7/10 iforBet

Włosi z Ukrainą już co prawda o nic nie grają bo szans na awans dalej nie mają, ale wczoraj jedni i drudzy mocno się postawili teoretycznie lepszym od siebie, więc nie chce mi się wierzyć, że będą 3 sety w jedną albo drugą stronę.

Argentyna z Iranem mają pewny awans, ale po tej fazie grupowej zespoły tworzą kolejne 2 grupy, więc mają chłopaki o co grać. Tak samo jak wyżej, mocne obydwie drużyny, w tym wypadku mecz ma dosyć dużą stawkę. Jak nic 4 albo 5 setów.

Dwa ostatnie mecze mają jeszcze większą stawkę. Kto wygrywa, awansuje dalej. W pierwszym meczu generalnie stawiałbym na Kubę, natomiast wolę bezpieczniej pograć na over setowy. Chiny z Egiptem też o awans i liczę, że bez niespodzianki.
Wszystko zgodnie z planem ;)

Otrzymane punkty reputacji: +16
ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
chodzi mi o prywatna domene ktora oni daja , bo na czacie mi niby pisza ze nawet jak strone zablokuja to z tych alternatywnych linkow bedzie dalej smigac/
teoretycznie tak powinno byc bo blokowac powinni tylko te strony ktore są na &quot;czarnej liscie&quot; a domeny zmieniają już chyba co kilkanascie dni. Dzieciak zainstalował mi vpn w 5 min i mam spokój

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom