>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Buki powinny w ten czas wystawić zakład &quot;Słowacja awansuje z 2 miejsca&quot;.
A jeszcze ciekawszy motyw; Portugalia wygra 3-0 i co dalej. Obie awansują? :grin:
Właśnie miałem pytać co się liczy przy tej samej ilości punktów i bramek :razz:
widzę kartki albo rogi i auty, to co? ????
a zresztą będziemy kminić jak Portugalia wygra 3-0 ????

funias 691

funias

Użytkownik
Talaea El Gaish - Misr Lel Makasa (live)
TYP: Misr Lel Makasa 2.15 iforbet
Gospodarze prowadzą 1-0 ale wpadła czerwona kartka, można spróbować delikatnie, może łamaniec będzie ????

kapel 296

kapel

Użytkownik
Co będzie jak obie ekipy (a możliwe że nawet i trzy zespoły) będą miały stosunek bramek 6-3? Losowanie?
1) punkty;
2) różnica bramek;
3) bramki strzelone;
4) punkty za kartki;
5) ranking (Artykuł 18.03).

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
ale ta Macedonia to nie jest slaba , mecz z Hiszpania im sie nie udal wyjatkowo , ale nawet nie dali sie pokonac Francji w eliminacjach itp , moze jutro zamuruja bramke , przegraja tylko 0-1 czy 0-2 , a ludzie straca kase , bo wszyscy rzucili sie na handi -2,5 , -3,5 ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
ale ta Macedonia to nie jest slaba , mecz z Hiszpania im sie nie udal wyjatkowo , ale nawet nie dali sie pokonac Francji w eliminacjach itp , moze jutro zamuruja bramke , przegraja tylko 0-1 czy 0-2 , a ludzie straca kase , bo wszyscy rzucili sie na handi -2,5 , -3,5 ????
Jak kursy mega polecą to będzie można pewnie złapać surebeta. Ja pod koniec meczu Słowaków miałem @2,16 na handi -2,5 a już widzę @1,94 jest. Ale najlepiej to chyba over pograć - z Hiszpanami mieli sporo sytuacji, a jak się Portugalia otworzy, a muszą, to mogą coś stracić.

ice29 251

ice29

Użytkownik
Macedonia to wbrew pozorom wcale nie murarka, może lepiej niż handi POR łapać over-y

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom