Słowacja ma dalej o co grać. W tej chwili mają bilans +2 bramki dla najlepszej z drugiego miejsca. Jak dołożą kolejną to mocno mogą zbliżyć się do awansu. Szwecja za chwilę odpuści o ile nie odpuściła już na wejściu w drugą połowę (Dopiero teraz włączyłem). Nie mają szans na nic. Słowacja over 2,5 bramki @ 2,55 Uni
Słowacja ma dalej o co grać. W tej chwili mają bilans +2 bramki dla najlepszej z drugiego miejsca. Jak dołożą kolejną to mocno mogą zbliżyć się do awansu. Szwecja za chwilę odpuści o ile nie odpuściła już na wejściu w drugą połowę (Dopiero teraz włączyłem). Nie mają szans na nic. Słowacja over 2,5 bramki @ 2,55 Uni
Przyhamowali od 3-0. Chociaż w doliczonym jeszcze walka była o czwartą.
No to robi się mega ciekawa sytuacja. Najsłabsza drużyna naszej grupy w zajebistej sytuacji do wyjścia z drugiego miejsca ????
Na tą chwilę mają +3 czyli jutro Portugalia musi minimum 3-0 walnąć z Macedonią, ale widzę kursy uwalone w 10 minut od tej bramki Słowacji, wszędzie poleciało.
Wiem, że niesamowicie wysoki poziom faulu trzymany przez sędziego, ale w końcu musi zacząć dawać jakieś kartki, a Polakom nerwy puszczają
Piłka U21 Anglia - Polska Polska więcej kartek
2,1 sts (1,85 bez podatku)
Buki powinny w ten czas wystawić zakład "Słowacja awansuje z 2 miejsca".
A jeszcze ciekawszy motyw; Portugalia wygra 3-0 i co dalej. Obie awansują? :grin: