lobot
Użytkownik
Bertens K. / Schuurs D. 1.64
Bertens K. / Schuurs D. 1.64
A jednak ???? Co się tam działo to masakraBertens K. / Schuurs D. 1.64
Set łatwo a handi 4,5 to już chyba formalność.Nie oglądam meczu ale po wyniku wnioskuje,że Safarova dalej w fatalnej formie.P.S Dziś Safarova będzie miała problem żeby wygrac z Hsieh.W pierwszym meczu z Min grała b.słabo a Hsieh w formie i super gra przy siatce.Za seta Hsieh dają 1,70 a Safarova nawet w dobrej formie lubiła oddać seta w prezencie. Dziś może nawet przegrać mecz.
Grasz w lola? Jaka dywizja?A jednak ???? Co się tam działo to masakra
Fnatic -1.5 mapy @1.65 STS
Rekkles -> Kennen = WIN
Teraz już rekreacyjnie, ale grałem 5 lat w to. Później miałem przerwę z rok i teraz 4fun g1 (wcześniej d3 najwyżej)Grasz w lola? Jaka dywizja?
nad overem 3,5 seta albo 178,5 pkt się zastanawiamWitam wszystkich
Kto gra Polske w Siatkę tylko ja ,czy ktoś więcej
Luke dawno cię nie było ,mnie też robota była od ran ado wieczora
Pozdrawiam wszystkich
Pedro Sousa + Mladenovic ako 4.13 uni
Sousa szybciutko 1.45 promocja, dawaj Kiki!
Obraz nędzy i rozpaczy wygrałale zalosnie serwuje dzis Mladenovic, obraz nedzy i rozpaczy
Ja dałem pre +4,5 po 1,7 na Hsieh, ale teraz może już popłynąć.Hsieh 2 set @2.25, tylko puściłem jeb i Hsieh się łamie :/
Ten minifootball to trochę przypał obstawiać powiem Ci szczerze, bo grałem przeciwko reprezentantom Polski rok temu na mistrzostwach we Włocławku jako reprezentant Playareny z mojego regionu. Z młodymi chłopakami (16-18 lat) dostaliśmy srogie 0:5 a przeciwko druzynie z reprezentantami Polski mieliśmy 2:2 i przewagę w trakcie meczu.. :roll:
mecz meczowi nie rownyTen minifootball to trochę przypał obstawiać powiem Ci szczerze, bo grałem przeciwko reprezentantom Polski rok temu na mistrzostwach we Włocławku jako reprezentant Playareny z mojego regionu. Z młodymi chłopakami (16-18 lat) dostaliśmy srogie 0:5 a przeciwko druzynie z reprezentantami Polski mieliśmy 2:2 i przewagę w trakcie meczu.. :roll: