cheetos00710
Użytkownik
Lech cisnął, ciśnął i nie wcisnąłLech Poznań II
Berdych
@2.10
Lech cisnął, ciśnął i nie wcisnąłLech Poznań II
Berdych
@2.10
za duzo osob pograło na niego i po prostu nie chciał słuchać tych wszystkich H... na swoj temat ???? .:]Witam panowie, z jakiego powodu skreczował Dołgopołow? Coś poważnego, żyje?
Jeszcze nie są zgrani, nowy jungler i chyba support. Wydaje mi się, że do LCS dostali się właśnie z innymi zawodnikami na tych pozycjach. Vitality niby nie są mocarzami, ale powinni spokojnie ogarnąć.Szczerze to teamcomp Mysterious Monkeys mi sie bardziej podoba, nie znam tego teamu, wiec ciezko betowac ale picki imo lepsze
Oni lubią w ostatnich 15 minutach strzelać gole. Przeanalizuj sobie Elva - Tallina Kalev. Tam też powinien gol wpaść w 31-45 i 75-90. Mecz za pół godziny
59:76Starograd Szczecinski U16 -5.5
@1.85
Na luzie powinni ogarnąć
Przecież pisałem że to sklejka... oni zaczną może coś grać w 5-7 week'u a nie terazMysterious Monkeys 2.80
edit: amatorka na nashorze, akcja z diamond 5 ...
Popatrz na LCS w NA. Tam Envy praktycznie każdy mecz wygrywali early, a w TF leżeli i kwiczeli dlatego tak mało mieli zwycięstw. Dopiero pod koniec splitu coś zaczęli mieszać. Tutaj jest trochę inna sytuacja, bo oni nawet early nie potrafią grać. To jest IMO team który dostał się do LCSów z przypadku i tyle.Do tego throwu na nashorze wygladali b.db