>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
acha
2xBrazylia, 2xUSA, Chile, Urugwaj, Paragwaj...
No i co, wymieniłeś 5 reprezentacji, gdzie post wyżej wyraźnie napisałem w ostatnich 15 meczach. Nie szukaj czegoś na siłę, nie masz co robić to idź już lulu. Grali jeszcze z takimi drużynami jak Peru, Haiti, Boliwia, Wenezuela, Honduras, Paragwaj. USA czy takie dużo lepsze jest to bym nie powiedział. Tyle z mojej strony, bez odbioru. Miłej nocy ????

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
No i co, wymieniłeś 5 reprezentacji, gdzie post wyżej wyraźnie napisałem w ostatnich 15 meczach. Nie szukaj czegoś na siłę, nie masz co robić to idź już lulu. Grali jeszcze z takimi drużynami jak Peru, Haiti, Boliwia, Wenezuela, Honduras, Paragwaj. USA czy takie dużo lepsze jest to bym nie powiedział. Tyle z mojej strony, bez odbioru. Miłej nocy ????
5 reprezentacji, 7 meczów, w pozostałych 8 meczach też ekipy lepsze od Salwadoru

dałeś chujowy typ i tyle, koniec tematu

aikman 460

aikman

Użytkownik
Ja przed snem proponuję takie rynki zobaczymy co wejdzie jutro rano ....

Jamajka DNB @ 7.50 ⛔
Handicap 0-2 @ 2.20 ⛔
Over 1,5 goli 1 połowa @ 2.30✅
Over 4,5 gola @ 4.65 ⛔
Over 3,5 gola @ 2.65 ✅
BTTS @ 2.55 ✅
Jamajka over 0,5 gola @ 2.45 ✅
Jamajka strzeli w obu polowych @ 10.50 ⛔
Jamajka over 0,5 gola w 1 połowie @ 4.30 ⛔
Jamajka wygra 1 lub 2 połowę @ 5.75 ⛔

Stawki średnie co wy na to ??
Zawsze mogło być gorzej....

5567 719

5567

Użytkownik
Trynidad co kontra i golaso :grin: Navas chwile wczesniej co sete wybronil, ale tym razem kapitulacja :razz:

Siemka Ej ti pi! (nikt Ci nie odpowiedzial, to sie zlitowałem ^^)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Trynidad co kontra i golaso :grin: Navas chwile wczesniej co sete wybronil, ale tym razem kapitulacja :razz:

Siemka Ej ti pi! (nikt Ci nie odpowiedzial, to sie zlitowałem ^^)
To akurat dobrze ze,nikt nie odpisal bo to oznacza ze wszyscy zarabiaja kase i nie maja czasu odpisac. Ja tez za firanki pograne i weszlo:p Atlanta +5.5 na 1sza kwarte po 1.8 jak Seatle prowadzilo 4:0. A na druga kwarte poczekalem az Atlanta zrobi runa, zrobilo sie 2.15 ze Seattle wygra 2ga kwarte, pograne, i weszlo chociaz szczescie dopisalo, ale nie bede ukrywal ze obliczone:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom