artorrotorro
Użytkownik
Pordenone w dogrywce @4.85 iforBet
Pordenone w dogrywce @4.85 iforBet
Widzę że na stronie Ipla.tv można dokonać zakupu poprzez sms. Czy telefon może być z innej sieci niż Plus aby dokonać zakupu ?Nie, tylko IPLA
PARMA!!!!!Parma awans @ 1.7 + Parma po karnych @ 2.55
A co tu można napisać ???? Przecież nikt regularnie nie ogląda Jamajki. Z tego co pamiętam to ekipa raczej siłowa, nastawiona na faule i underowe wyniki. Prędzej większe over-y grałbym w meczu Ekwadoru. Ale to już trochę hazard, towarzyskie mecze takich drużyn ????Ja przed snem proponuję takie rynki zobaczymy co wejdzie jutro rano ....
Jamajka DNB @ 7.50
Handicap 0-2 @ 2.20
Over 1,5 goli 1 połowa @ 2.30
Over 4,5 gola @ 4.65
Over 3,5 gola @ 2.65
BTTS @ 2.55
Jamajka over 0,5 gola @ 2.45
Jamajka strzeli w obu polowych @ 10.50
Jamajka over 0,5 gola w 1 połowie @ 4.30
Jamajka wygra 1 lub 2 połowę @ 5.75
Stawki średnie co wy na to ??
To ja już wolę Peru z handiJa przed snem proponuję takie rynki zobaczymy co wejdzie jutro rano ....
Jamajka DNB @ 7.50
Handicap 0-2 @ 2.20
Over 1,5 goli 1 połowa @ 2.30
Over 4,5 gola @ 4.65
Over 3,5 gola @ 2.65
BTTS @ 2.55
Jamajka over 0,5 gola @ 2.45
Jamajka strzeli w obu polowych @ 10.50
Jamajka over 0,5 gola w 1 połowie @ 4.30
Jamajka wygra 1 lub 2 połowę @ 5.75
Stawki średnie co wy na to ??
18 minuta i Ekwador 1-0 Na ostatnie 15 spotkań tylko w dwóch dali radę strzelić gola przed tą 24 minutą. Ogólnie to mieli problem ze strzelaniem w pierwszych połowach, a tutaj jak na złość ????Ekwador - Salwador brak gola przed 24 minutą @1.83 bet365
a grali te 15 meczów z Salwadorem? albo podobnymi ogórkami?18 minuta i Ekwador 1-0 Na ostatnie 15 spotkań tylko w dwóch dali radę strzelić gola przed tą 24 minutą. Ogólnie to mieli problem ze strzelaniem w pierwszych połowach, a tutaj jak na złość ????
Nie, ale grali z na pewno drużynami tak samo słabszymi od siebie i mało tego - to oni więcej razy tracili bramki w ciągu tych 25 minut/pierwszej połowie niż je strzelali. Poza tym dzisiaj gra można powiedzieć w połowie rezerwowy skład, gdzie Salwador wystawił swój najmocniejszy (jakkolwiek by to brzmiało), więc tutaj też upatrywałem jakieś szanse. Trochę szkoda, bo to była jedyna bramkowa sytuacja w przeciągu tych minut:-(a grali te 15 meczów z Salwadorem? albo podobnymi ogórkami?