mr.simpson
Użytkownik
Haase na trawie nic szczególnego nie pokazuje.ktoś się wypowie o meczu Medvedev - Haase? ????
Rusek powinien to wziąć.
Haase na trawie nic szczególnego nie pokazuje.ktoś się wypowie o meczu Medvedev - Haase? ????
Haase to bierze ,nie słuchać bzdur.Haase na trawie nic szczególnego nie pokazuje.
Rusek powinien to wziąć.
Bzdur ????Haase to bierze ,nie słuchać bzdur.
Haasa tyle widziałem w akcji + trawa u siebie zepnie się na średniaka (nie chce pisać leszcza)Bzdur ????
Świetny argument.
I widzisz tutaj kolega od razu pisze, że bzdury.Mocno bym się kłócił z tym co piszesz. Medvieddiedviev w zeszłym roku miał bardzo dobry bilans na tej nawierzchni 10/7 Haase 3/5
Dla Ciebie to frajerstwo. Dla niego to pieniądze na przeżycieale frajerstwo w wykonaniu berrettiniego. 5:2>5:7 mając meczowe i jeszcze na koniec przegrywając 11 pkt z rzędu
????Dla Ciebie to frajerstwo. Dla niego to pieniądze na przeżycie
Jurek to prawdziwa bestia na trawce:razz:A Kuznetsov na twardo grających zawodników się nie nadaje bo jest wątły i gra jak anemik.Musi okrzepnać i się wzmocnić. Gdzieś słyszałem,że Pisia ma grać i to rozstawiona z jedynką ale nigdzie jej nie widzę, zrezygnowała?Wow Jerzy co robi ???? Nie spodziewałem się tego po nim, że po 2 przegranym powalczy w 3 a tutaj idzie po wygrana
frajerstwo w sensie sportowym, a czy pozasportowe aspekty o jego porażce decydowały to się nigdy nie dowiemy. Sam bym kręcił lody mając takie możliwości ????Dla Ciebie to frajerstwo. Dla niego to pieniądze na przeżycie
Wycofała sięJurek to prawdziwa bestia na trawce:razz:A Kuznetsov na twardo grających zawodników się nie nadaje bo jest wątły i gra jak anemik.Musi okrzepnać i się wzmocnić. Gdzieś słyszałem,że Pisia ma grać i to rozstawiona z jedynką ale nigdzie jej nie widzę, zrezygnowała?
P.S Groth po kursie 1,30 wydaje się bezpiecznym betem.