>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
K 29

kiczny

Użytkownik
Myrtille Georges 2 set 1,75 przy 0-1 w gemach 1xbet
1 set do 1 wygrała
nie żebym krytykował, ITF , kobiety + to ,że pobrałeś 1.75 w złym momencie = wtopa.
a Janowicz wygra, może nie 2-0 jak pisałem ale wygra mecz już.
Co do wygranych meczów, setów (w siatkówce) jestem bezbłędny.

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Mocno bym się kłócił z tym co piszesz. Medvieddiedviev w zeszłym roku miał bardzo dobry bilans na tej nawierzchni 10/7 Haase 3/5
I widzisz tutaj kolega od razu pisze, że bzdury.
Nie ma co wchodzić w konwersacje z ludźmi, którzy nie mają żadnych argumentów.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Wow Jerzy co robi ???? Nie spodziewałem się tego po nim, że po 2 przegranym powalczy w 3 a tutaj idzie po wygrana
Jurek to prawdziwa bestia na trawce:razz:A Kuznetsov na twardo grających zawodników się nie nadaje bo jest wątły i gra jak anemik.Musi okrzepnać i się wzmocnić. Gdzieś słyszałem,że Pisia ma grać i to rozstawiona z jedynką ale nigdzie jej nie widzę, zrezygnowała?
P.S Groth po kursie 1,30 wydaje się bezpiecznym betem.

juras333 802

juras333

Użytkownik
Dla Ciebie to frajerstwo. Dla niego to pieniądze na przeżycie
frajerstwo w sensie sportowym, a czy pozasportowe aspekty o jego porażce decydowały to się nigdy nie dowiemy. Sam bym kręcił lody mając takie możliwości ????

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Jurek to prawdziwa bestia na trawce:razz:A Kuznetsov na twardo grających zawodników się nie nadaje bo jest wątły i gra jak anemik.Musi okrzepnać i się wzmocnić. Gdzieś słyszałem,że Pisia ma grać i to rozstawiona z jedynką ale nigdzie jej nie widzę, zrezygnowała?

P.S Groth po kursie 1,30 wydaje się bezpiecznym betem.
Wycofała się

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Cepelova we frajerski sposób przegrany pierwszy set, może teraz juz pójdzie to łatwiej bo Manarino ładnie jedzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom