Nie wiem czy wejdzie czy nie, ale to nie ma co liczyć średniej bo zwykle oni się powoli rozkręcają, słabe 1, 2 kwarty a 3 najczęściej u nich mocno overowe.W Filipinach under, Linia w pre 204( 51 na kwarte) a teraz niby 52? ???? Ja sobie pogram under 178.5 @ 1.83 w 5Dimes.
kurwuniaa odrobiła z 11-18 --> 19-19 i przegrała 19-21. Może mecz wygra chociaż..
rozumiem, przeciez sledze filipinska lige, ale sledze tez bukmacherow. Ostatnio bodajze w meksyku czy gdzie to bylo, rzucili 50+, 10 pkt wiecej niz srednia na kwarte a linia wskoczyla o 23 pkt na caly mecz..Nie wiem czy wejdzie czy nie, ale to nie ma co liczyć średniej bo zwykle oni się powoli rozkręcają, słabe 1, 2 kwarty a 3 najczęściej u nich mocno overowe.
hehe no ktos juz ostatnio pisal ze na filipinach to minimum 1 dogrywka na weekend....bypa jakas dogrywka w sobote i piatek?Dogrywka na Filipinach dziś,jak nic
W tamtym tygodniu były 2 lub 3 ????hehe no ktos juz ostatnio pisal ze na filipinach to minimum 1 dogrywka na weekend....bypa jakas dogrywka w sobote i piatek?
było tnt z kimś tam grali.hehe no ktos juz ostatnio pisal ze na filipinach to minimum 1 dogrywka na weekend....bypa jakas dogrywka w sobote i piatek?
czyli jestem spokojny o moje 178 underbyło tnt z kimś tam grali.
Ja dziś próbuję Struff DW 2:0 @2.70