Fajne wnioski jak po pierwszym gemie serwisowym. To z kim juz Niemiec zagra w 2 rundzie?Johnson chyba odpuszcza.
Fajne wnioski jak po pierwszym gemie serwisowym. To z kim juz Niemiec zagra w 2 rundzie?Johnson chyba odpuszcza.
A po ilu miałem wyciągnąć wnioski po 20-stu? Grał jakby nie myślał o meczu, na szczęście odłamał.Fajne wnioski jak po pierwszym gemie serwisowym. To z kim juz Niemiec zagra w 2 rundzie?
BC Chita -35.5 @1.88
To w jednym gemie odpuszcza a w następnym chce się mu grać. Troche za szybko wyciągasz wnioski, teraz musi bronic bp to pewnie znowu odpuszczaA po ilu miałem wyciągnąć wnioski po 20-stu? Grał jakby nie myślał o meczu, na szczęście odłamał.
Ślepy jesteś? On w tym meczu walczy sam ze sobą, bo po 2 stronie siatki stoi gość, który w czysto sportowym pojedynku nie ugrałby nic.To w jednym gemie odpuszcza a w następnym chce się mu grać. Troche za szybko wyciągasz wnioski, teraz musi bronic bp to pewnie znowu odpuszcza
Ojciec zmarł mu chyba 11 maja, grał juz 3 rundy w genewie i 3 rundy w Paryżu. przecież nie można każdego słabszego meczu pisać że dalej to przeżywa. Obejrzyj całego seta i wyciągnij wnioski a nie po jednym gemie, o to mi głównie chodziłoŚlepy jesteś? On w tym meczu walczy sam ze sobą, bo po 2 stronie siatki stoi gość, który w czysto sportowym pojedynku nie ugrałby nic.
Zmarł mu ojciec i widać, że dalej to przeżywa, a co do szybkiej reakcji to jakby nie patrzeć jest to dział live, więc o taką głównie chodzi -.-
http://tenis24.eu/2017/06/10/wimbledon-sharapova-zagra-kwalifikacjach/komentator eurosportu wspomniał że Sharapova nie zagra na Wimbledonie bo odniosła kontuzję, jest gdzieś oficjalne info?
Spoko, ja wyciągnąłem wnioski po 1 gemie i na szczęście skontrowałem, bo pre pograne DW 2:0.Ojciec zmarł mu chyba 11 maja, grał juz 3 rundy w genewie i 3 rundy w Paryżu. przecież nie można każdego słabszego meczu pisać że dalej to przeżywa. Obejrzyj całego seta i wyciągnij wnioski a nie po jednym gemie, o to mi głównie chodziło
Też się zastanawiałem na tym typem ale wziąłem under 22,5 bo lepszy kurs i teraz wystarczy że Niemiec wygra w dwóch setach, ważny będzie początek seta bo Johnson na returnie marnie wyglądaSpoko, ja wyciągnąłem wnioski po 1 gemie i na szczęście skontrowałem, bo pre pograne DW 2:0.