Dlaczego nie? W przeszłości nadal wygrał 2 razy i 3 razy był w finale. Jak przebrnie pierwsze rundy to później z trawy zrobi się ziemia co zwiększy jeszcze jego szansę ???? Obecnie nie widzę nikogo kto miałby mu tam zagrozić.
no dobra dzisiaj jestem jakoś średnio nastawiony do zakładów więc delikatnie skleiłem sobie takie coś:
MŚ Irlandia vs Austria BTTS Izrael vs Albania over 1.5 SIATKÓWKA Austrai vs Hiszpania over 3.5 Czechy vs Portugalia over 3.5
Ako 6.03
Good luck 2 all...
O tutaj to byłbym bardzo ostrożny. Nadal po takim gazie jaki zaprezentował na cegle w tym roku moim zdaniem złapie zadyche w Londynie. Trawa nigdy nie była jego mocną nawierzchnią. Dla mnie duże value w graniu przeciwko Nadalowi w każdym meczu od 1 rundy wimbledonu.
Dlaczego nie? W przeszłości nadal wygrał 2 razy i 3 razy był w finale. Jak przebrnie pierwsze rundy to później z trawy zrobi się ziemia co zwiększy jeszcze jego szansę ???? Obecnie nie widzę nikogo kto miałby mu tam zagrozić.
Rano podawalem typ Nadal wygra 1 set i przegra mecz, no niestety Hiszpan za mocny dla Staszka na cegle. Co do wimbledonu to nie wydaje mi sie ze nadal wygra, osobiscie postawie sobie na win Del Potro kurs @26