>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Wy na serio to gracie czy dla podpuchy wstawiacie?Jak tak to macie chyba hajsu zbyt dużo i nie wiecie co z nim robić...
hahaha dla jakiej znowu podpuchy, bardzo lubię Staśka i wiele razy go widziałem jak wygrywał przegrane mecze, cały świat postawił $$ na Hiszpana, a ja postawiłem na Szwajcara. Wiadomo, że stawka niezbyt wysoka bo nie jestem idiotą, ale wierzę, że Staśka stać na więcej. Jak się mylę i będzie szybko 3:0 to nic, takie życie.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Kur....tez was to wkurza jak probujecie postawic i za cholere nie akceptuje? chcialem postawic kurs 2.7, zanim zatwierdzilo spadlo do 1.96 bo sie wynik zmienil niby....patologia.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Kur....tez was to wkurza jak probujecie postawic i za cholere nie akceptuje? chcialem postawic kurs 2.7, zanim zatwierdzilo spadlo do 1.96 bo sie wynik zmienil niby....patologia.
Mnie wkurza co innego. Chciałem dać + 8.5 na Ginebre, spadło do 6,5 i to łyknąłem. Weszło, ale na styk. Więcej samokontroli na przyszłość :cool:

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Niestety czasami tak bywa. Zależy też w jakim bukmacherze grasz oraz za jaką stawkę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom