atp_open
Użytkownik
Siemandero! I jak tam dzisiejsze lowy bukmacherskie? lapia sie " rybki" na haczyk czy nie bardzo?
Tenis i Beach volleyball na plus =) Oby tylko tak dalejSiemandero! I jak tam dzisiejsze lowy bukmacherskie? lapia sie " rybki" na haczyk czy nie bardzo?
hahaha dla jakiej znowu podpuchy, bardzo lubię Staśka i wiele razy go widziałem jak wygrywał przegrane mecze, cały świat postawił $$ na Hiszpana, a ja postawiłem na Szwajcara. Wiadomo, że stawka niezbyt wysoka bo nie jestem idiotą, ale wierzę, że Staśka stać na więcej. Jak się mylę i będzie szybko 3:0 to nic, takie życie.Wy na serio to gracie czy dla podpuchy wstawiacie?Jak tak to macie chyba hajsu zbyt dużo i nie wiecie co z nim robić...
to dobrze. Ja dopiero wstalem i moja sesja grania sie dopiero zaczyna i takie pytanie mam. Ogladal ktos Czarnogore w siatke? bo chpdzi mi po glowie tunezja -1.5 @ 2.4 lub czarnpgora win.
Mnie wkurza co innego. Chciałem dać + 8.5 na Ginebre, spadło do 6,5 i to łyknąłem. Weszło, ale na styk. Więcej samokontroli na przyszłośćKur....tez was to wkurza jak probujecie postawic i za cholere nie akceptuje? chcialem postawic kurs 2.7, zanim zatwierdzilo spadlo do 1.96 bo sie wynik zmienil niby....patologia.
http://tele-wizja.com/eurosport.htmldajcie link do polskiego streama nadala please.
Niestety czasami tak bywa. Zależy też w jakim bukmacherze grasz oraz za jaką stawkę.Kur....tez was to wkurza jak probujecie postawic i za cholere nie akceptuje? chcialem postawic kurs 2.7, zanim zatwierdzilo spadlo do 1.96 bo sie wynik zmienil niby....patologia.
A jaki masz tam kurs na 6-0 Rafa w trzecim?Nadal - Wawrinka
DW 3:1 kurs 9.0@ comeon
Wierze ze Stasiek ugra przynajmniej jednego seta, spore value.
zadnych finalow nigdy wiecej.