U kobiet rano niespodzianki. Grając pierwsze poleciały już Konjuh Makarova Kvitova Konta . Zresztą wta single to czysta patologia. Nie ma sensu pchać w to pieniędzy
Po pierwsze. Jaka krytyka nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Każdy inteligentny człowiek wie że granie kobiet na dłuższą metę nie popłaca.
Po drugie. Podaje typy jak jestem czegoś pewien, a nie tak jak niektórzy po kilkanaście dziennie z czego grają nieliczne. Rozliczają na plus a jak nie wejdzie to nawet wzmianki o tym nie ma
Co sądzicie o zagraniu +1,5 seta na parę Struff/Zverev grają przeciwko Kyrgiosowi i Thompsonowi. Czy wczoraj w meczu Nicka było widac jego jakiś uraz że tak łatwo oddał mecz tylko znowu głowa ?
Co sądzicie o zagraniu +1,5 seta na parę Struff/Zverev grają przeciwko Kyrgiosowi i Thompsonowi. Czy wczoraj w meczu Nicka było widac jego jakiś uraz że tak łatwo oddał mecz tylko znowu głowa ?
Ja to chyba zagram czysty win Struff/Zverev bo Kyrgios to ma w dupie ten turniej tylko, a w deblu tym bardziej tylko, żeby sobie poserwować bo ostatnio tylko to mu wychodzi.
Ja to chyba zagram czysty win Struff/Zverev bo Kyrgios to ma w dupie ten turniej tylko, a w deblu tym bardziej tylko, żeby sobie poserwować bo ostatnio tylko to mu wychodzi.