marcusgreen
Użytkownik
Przy 0:30 i podaniu Konty.kolega miał na myśli 1.72 rozumiem
Przy 0:30 i podaniu Konty.kolega miał na myśli 1.72 rozumiem
hahahaha to był sarkazm mistrzuTylko, że Konta obecnie jest na 8 pozycji.
sory nie zrozumiałem tej aronii :]hahahaha to był sarkazm mistrzu
Bez kontry, większy zysk.2,72 Si-Wei Hsieh
Jak będziesz miał video to zapodaj Bo akurat przeoczyłem.Widzieliscie pilke na 15-30 przy 3-3 u Konty? Nie chce snuć teorii spiskowych, ale ten punkt mogl przegrać tylko człowiek, który chciał go przegrać ????
Konta pre @1,05, 1 set miazga 6-1, potem nagle zaczyna męczyć się ze swoją grą i niby "po walce" ostatecznie przegrywa... Yhy, taa jasneee... :grin: Z zawodniczka, która wygląda jak chodzący trup, a serwisu mogłaby się uczyć od Radwańskiej
Dolgo @ 2.20
Czemu takie tłumy grają Argetyńczyka nie wiem, może się nie znam. Ukrainiec jest lepszy jak dla mnie. Jeśli jest zdrowy to bierze ten mecz.
Chung 1.58 ???? + Konta 1.22 ????
To ze ona jest w pierwszej 10-tce,to wynik jednoczesnie jej umiejetnosci gry na szybkich nawierzchniach (ale tylko tam) a raczej formy,jaka zlapala,a szerzej - bezkrolewia w damskim tenisie. Strasznie duzo tam przecietnych tenisistek,i wlasciwie tocza walke miedzy soba,bo stare mistrzynie nie graja z roznych - jak wiadomo - powodow. Kazdy,kto widzial kiedys S. Williams,Azarenke,Sharapova,Na Li i wiele wiele innych zawodniczek,to jak porowna czyste umiejetnosci Konty do ich - to jest przepasc...Ba, nawet nigdy nie będą w pierwszej 10 rankingu WTA :]
Jednak mieliście racje. Brawo Panowie, ja bym się nie odważył przeciwko Koncie grać.