>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Berlocq, tyle szans na przelamanie i ani jednego breaka. ⛔ ⛔ ⛔ no nic pozostal Brown +7.5 gema ????
Nie no mistrzu, jeśli oglądałeś ten mecz to chyba nie mogłeś wierzyć w inny wynik.

Otrzymane punkty reputacji: +8
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Ja jeszcze na później cisnę + 2.5 seta Kuznetsov @ 1.70
Andy ostatnio słabo, a w zeszłym roku 1 runda 3:2 ze Stepankiem i 2 runda 3:2 z Bourgue. Nawet wygrana Ruska mnie nie zdziwi zbytnio, ale jeden secik by wystarczył ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Bez kontry, większy zysk. ✅

Jak będziesz miał video to zapodaj :p Bo akurat przeoczyłem.
Fajnie że zlapales ale w momencie wrzucania tego na forum to juz 1.72 nie było a chyba logiczne że cos co warto probowac po 2.72 niekoniecznie warto po 1.72, więc gratuluję wygranych pieniędzy ale pod względem typu na forum to ten ✅ taki z przymrużeniem oka :grin:

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Fajnie że zlapales ale w momencie wrzucania tego na forum to juz 1.72 nie było a chyba logiczne że cos co warto probowac po 2.72 niekoniecznie warto po 1.72, więc gratuluję wygranych pieniędzy ale pod względem typu na forum to ten ✅ taki z przymrużeniem oka :grin:
Niestety w takich sytuacjach decyduje chwila, więc kolejność jest jasna. Najpierw bukmacher, decyzja i stawka. A dopiero później podaję na forum. Być może kurs już spadł, więc, w sytuacji kiedy decyduja chwila trzeba byłoby być ze mną na telefon ???? Ale może być 1,72 na ✅. Lotto mi to ????

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Na takie bezmozgi jakim jest Konta wystarczy tenisowy spryt i mieszanie gry . Wtedy taki glupol nie wie o co chodzi na korcie i popelnia masowo bledy. Zreszta widzielismy to na zalaczonym obrazku. Co z tego ze ona jest 8 w rankingu jak tak naprawde wynika to z beznadziejnego poziomu jaki panuje obecnie w WTA.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Ruszył Zverev jak ktoś by chciał wiedzieć. Querrey ogarnie mecz ? Zamyka kupon i dumam co poczynić.

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Ruszył Zverev jak ktoś by chciał wiedzieć. Querrey ogarnie mecz ? Zamyka kupon i dumam co poczynić.
Duży Sam ogarnie.
Takie moje skromne zdanie.
Klizan niesamowita głowa.
Ale tak czy siak uważałbym bo 5 set i psychika może się zresetować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom