Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Widziałeś jak Stachowski grał w kwalach? Ja wonż się tu prześlizgnął, dwa razy już był poza finałem. Taką patolę grał, że szkoda słów, na jego szczęście koledzy pajacowali jeszcze bardziej.
Lu jest bardzo słaby, ale ja bym Sergiuszowi nie ufał - kurs nie zachęca...
pewniak 100% najlepsza lokata , to krakowskie sprzedajne nie powiem co odda bo nie dosc , ze slaba to jeszcze odkryla ,ze u buka wiecej zarobi a meczyc sie nie musi , po drodze odda hold prezesowi jaroslawowi i pojdzie do kosciola sie pomodlic ...????
pewniak 100% najlepsza lokata , to krakowskie sprzedajne nie powiem co odda bo nie dosc , ze slaba to jeszcze odkryla ,ze u buka wiecej zarobi a meczyc sie nie musi , po drodze odda hold prezesowi jaroslawowi i pojdzie do kosciola sie pomodlic ...????
no tak nie trawie Radwanskiej ale pisanie nawet pol zartem, ze na przeciwniczce zarobi wiecej przy jej zarobkach, nawet pol zartem wywoluje u mnie smiech, tym bardziej, ze to nie jest jakasc pincetka.