>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
Jakim kurde mać cudem Rublev , który odpadl w kwalifikacjach gra dzisiaj w 1 rundzie sie pytam ? Po co sa te kwalifikacje w takim razie ?

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Coś się dzieje ze Schiavone? 3 gemy z rzędu do zera przegrane a wcześniej przerwa

Rublew za Tursunowa bodajże gra

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Jednym z pewniaków jest na pewno Stakhovsky. Nie wierzę, że LU to wygra. Tym bardziej, że na mączce grał 4 razy od 2015.
Widziałeś jak Stachowski grał w kwalach? Ja wonż się tu prześlizgnął, dwa razy już był poza finałem. Taką patolę grał, że szkoda słów, na jego szczęście koledzy pajacowali jeszcze bardziej.
Lu jest bardzo słaby, ale ja bym Sergiuszowi nie ufał - kurs nie zachęca...

L 234

lalus85

Użytkownik
To jaki z niej pewniak? :grin:
pewniak 100% najlepsza lokata , to krakowskie sprzedajne nie powiem co odda bo nie dosc , ze slaba to jeszcze odkryla ,ze u buka wiecej zarobi a meczyc sie nie musi , po drodze odda hold prezesowi jaroslawowi i pojdzie do kosciola sie pomodlic ...????

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
pewniak 100% najlepsza lokata , to krakowskie sprzedajne nie powiem co odda bo nie dosc , ze slaba to jeszcze odkryla ,ze u buka wiecej zarobi a meczyc sie nie musi , po drodze odda hold prezesowi jaroslawowi i pojdzie do kosciola sie pomodlic ...????
No to wjeżdżaj na tysiące tą swoją wirtualną walutą i przestań wypisywać takie farmazony.

L 234

lalus85

Użytkownik
No to wjeżdżaj na tysiące tą swoją wirtualną walutą i przestań wypisywać takie farmazony.
Yhy idz possij cyca mamie bo nie dorosles do bukmacherki jeszcze jak myslisz inaczej , bo albos glupi albo slepy

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
no tak nie trawie Radwanskiej ale pisanie nawet pol zartem, ze na przeciwniczce zarobi wiecej przy jej zarobkach, nawet pol zartem wywoluje u mnie smiech, tym bardziej, ze to nie jest jakasc pincetka.

galica13 522

galica13

Użytkownik
Jack idzie w długi dystans
ale to było oczywiste, że tutaj nie będzie 3-0
pewnie nawet 5 setów i w piątym 12-10 czy jakoś tak ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom