w 91min traci PSG gola który daje Caen utrzymanie i spycha Lorient.
nie wiem czy było to celowe, czy po prostu odpuszczenie czy super sportowy duch Caen.
Portugalski Futsal dał zarobić 1-5
Sporting wygrana i 5,5 to super nocka ,jeszcze Hulia w dotatku 1,5 1.35 i 2,5 2.08 jest moc na piłkach
J ajeszcze mam Pograne puchar Fidzi 1,5 i 2,5 i satle z usa 1,5 i 2,5 i stomgset 1,5
Choc nikogo to nie interesuje, napisze żeby sobie ulżyć, Real, Juve, over 2,5 w Sassuolo ako 2.04 wychodzi, a mi te 3 zdarzenia zamykaja ako ponad 11, to wyciągniecia prawie 600£. Jezeli to nie siądzie to poddaje sie na dluższy czas nieokreslony. Szkoda mi czasu i nerwów. Powodzenia brachy!
nie wiem czy było to celowe, czy po prostu odpuszczenie czy super sportowy duch Caen.
w ramach ciekawostki napiszę, że Caen miało jeszcze karnego (obroniony), a chwilę przed golem na 1-1 Cavani minął bramkarza i nie trafił na pustą. Chociaż w jego przypadku to może i normalne zachowanie :razz:
Soccer. USA - USL Pro.
1:00 Harrisburg City Islanders - Charleston Battery over 1,5 1.25 Soccer. USA - MLS
1:00 Vancouver Whitecaps FC - Sporting Kansas City over 1,5 1.35
Atlanta United - Houston Dynamo over 1,5 1.16
Philadelphia Union - Colorado Rapids over 1,5 1.32 Soccer. USA - NWSL
1:00 Washington Spirit W - FC Kansas City W over 1,5 1.30
Ako ponad 3.35
ze wszystkich meczy jak się złończy je
Andrzej Kostyra (komentator boksu) jest jednak trochę zabawny. Oglądam teraz walkę Włodarczyka i chyba ani razu nie powiedział żadnego ze swoich sztandarowych powiedzonek ("wolny jak ketchup" itd.), natomiast jak była walka Kliczki ostatnio to sypał powiedzonkami jak na zawołanie. Nawet kilka nowych zapodał. Teraz wie, że walka mniej medialna, mniej ludzi przed tv, to i nie ma się co napinać ???? Zresztą, jak słuchałem go podczas tej walki Kliczki, to wplatanie przez niego tych niby "śmiesznych" powiedzonek odbierałem bardzo sztucznie. Jakby sobie zaplanował z góry co i kiedy powie, bez względu nawet na to, co dzieje się aktualnie na ringu, tak na siłę, a udawał jakby to było "naturalne" wszystko. Tak to widzę. Ogólnie jednak nic do niego nie mam, fajny gość z niego.