>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
jak mu wstrzykna to co Nadalowi po sezonie olimpijskim to go nawet zje na rowerze

kasa na zero ale w koncu doczekalem sie dnia gdzie koks zostal solidnie wypunktowany, mam jakas taka mala satysfakcje z dzisejszego dnia ???? )))))
Daj spokój, ten gościu ma tiki nerwowe od wbijania syfu, a ludzie z jakiegoś forum tenisowego ostatnio po mnie cisneli, że takie djokery i murraye grali cały sezon jak roboty przy dobrej diecie. Niemożliwe jest utrzymać tak wysoką formę cały sezon.
Ps. Ciekawe czy Król Fedex zdąży się &quot;oczyścić&quot;, a może już biorą coś czego nie da się wykryć? Kij ich wie :grin:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Przecież wprowadzanie danych zmniejszało czas na analizę potem skoro już je miałeś co pamiętam tak właśnie wychodziło w twoich słowach.
To NBA + chinska do tej pory powinny iść małym nakładem sił.
I tu mowa o czasie po odrzuceniu tematu a przed playoff, nawet jeśli to nie zanosi się na kontynuacje korzystania z narzędzia dającego ci zysk. Może nie chce ci się zarabiać pieniędzy i grasz dla sportu :cool:
for sur mer - over
le havre - over
lille - over
poitere -over
vichy -over
to przykladowo dzisiaj z Francuskiej, a jak ogladales lub sprawdzales kolejke 2-3 dni temu to chyba 8 na 10 spotkan to same overki. Jedyne ligi ktore nie maja playoffow teraz to australia, portoryko, i nowa zelandia..No nic wracamy do Djoko
ps. Roane w kosza, 74:74, pewnie dogrywka a wiec kolejny overek.

D 0

dutra

Gość
Kolego będziesz jadł batoniki mocy i nie robił jedzenia w mirkoweli to możesz śmiało czelendżery atakować !

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Troyes lub/i Amines
W tych meczach jeszcze gol powinien wpaść
Nie mają nic do stracenia, a jak wygrają do mają baraże do Ligue1

D 0

dutra

Gość
taa a druga sprawa procz tych tickow i tego adhd co mu sie wlaczylo pod koniec seta dochodzi jeszcze ta woda lejaca sie strumieniami, nie wspominam juz o lysieniu w wieku ilu 29 lat bo nawet nie wiem
Co było pod koniec seta za tiki rikitiki ? :grin:

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
taa a druga sprawa procz tych tickow i tego adhd co mu sie wlaczylo pod koniec seta dochodzi jeszcze ta woda lejaca sie strumieniami, nie wspominam juz o lysieniu w wieku ilu 29 lat bo nawet nie wiem
Wystarczy nie jeść glutenu - masz siłę, ale tracisz włosy :grin:

D 0

dutra

Gość
Tak z innej beczki to mi przychodzi na myśl ten idiotyczny sposób sprawdzania piłek - NA ŚLAD. Co gofę popłynął po złej decyzji bo nie użyli kamer.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
w sumie to teraz sie zastanawiam czy ten post byl przesmiewczy czy tak myslisz, Fedexa nie lubie okrutnie ale chyba jedynie tego jednego bym nie posadzal o strzykawke
Dziwne, że Federrer, który praktycznie nic nie grał nagle otwiera sezon 2017 i jest top 1, bo nie wiem kto mógłby go pojechać w tej formie co pokazuje od początku sezonu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom