U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
no i zaczynamy kabarety? :]
Ja tego nie tykam...
Ja tego nie tykam...
I to każdy forumowicz powinien sobie codziennie rano powtarzaćna bank to muchy sraja poczekaj na te srednie krajowe jak Cilic ugra gema zawsze to 30 procent wiecej hehe
super tb to gorzej jak wtaKuboty tez ogarniają @2
Graj teraz all in na 2 set Isnera. Będziesz miał dużo więcej niż 3 średnie krajowe. Ładuj Panie !!!2 set isner @2,16 mega grubo jak wjedzie to 3 średnie krajowe przy słonecznym piątku ???? a wjedzie na bank ????
chyba tez widzialem tego murzyna haha a co do logo to nie zauwazylem. A przed chwila jakas baba machala wachlarzykiem ze jej niby goraco... ????Co to za znaczek na boku czapki Isnera, który tak zawsze eksponuje? (nie mam na myśli marki czapki) Caly czas w niej gra i za każdym razem się zastanawiam. Zwrócił ktoś uwagę? Czy tylko 5567 dostrzega takie niuanse zycia codzienniego ; ] Jeszcze odnośnie niuansów... widzieliście tego murzynka, który siedział na schodach przy serwie Cilica na bodajże 3-0 w tym secie? :mrgreen:
To jest herb reptilianCo to za znaczek na boku czapki Isnera, który tak zawsze eksponuje? (nie mam na myśli marki czapki) Caly czas w niej gra i za każdym razem się zastanawiam. Zwrócił ktoś uwagę? Czy tylko 5567 dostrzega takie niuanse zycia codzienniego ; ] Jeszcze odnośnie niuansów... widzieliście tego murzynka, który siedział na schodach przy serwie Cilica na bodajże 3-0 w tym secie? :mrgreen:
I przegrajaKuboty miszcze z 5-1 tb przegraja
Z 5-0.Kuboty miszcze z 5-1 tb przegraja
biorac pod uwage ze kurs 2., to rozumiem ze pograne za 3 srednie krajowe....2 set isner @2,16 mega grubo jak wjedzie to 3 średnie krajowe przy słonecznym piątku ???? a wjedzie na bank ????
Dolarów kolego, dolarów ????biorac pod uwage ze kurs 2., to rozumiem ze pograne za 3 srednie krajowe....