>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Ja to dzisiaj dosyć pewnie atakuję młodego Zvereva, Raonic wielkiej formy nie ma, zwycięstwo z Berdychem wielkiego wrażenia na mnie nie robi, a przystępując do turnieju Kanadyjczyk nie był tutaj rozpatrywany jako gracz, który może zrobić dobry wynik. Wiadomo, że Zverev potrafi się jeszcze mocno zagotować na korcie, ale moim zdaniem argumentów po jego stronie jest jednak więcej (sprawność, poruszanie się po korcie), zwłaszcza na cegle.
Zverev 2.08 marathonbet

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
⚽ Beijing Guoan - Guangzhou R&amp;F, over 1.5 FT @ 1.17
???? Kontinen/Peers - Kubot/Melo, Kubot/Melo win @ 1.68
AKO: 1.97 Unibet
Pograne to plus kupon wyżej, powodzenia!

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ja za to gram Cilic -2 @ 1.8 5Dimes. Za duza masowka na tego Isnera. Przeciez Big John to tylko serwis...a wygranie z Wawrinka ktory ma fochy na caly swiat tak jak nasza Agnieszka za mocnym argumentem nie jest. Podobna sytuacja o ktorej pisze tml. To ze Raonic wygral z Berdychem(dobrze wiemy jaka ma psychike) nie znaczy ze dzisiaj jest mega faworytem.
-2 to najwzej 2 wygrane sety w tie breakach(zwrot).

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kashima vs Kawasaki - remis 3,10 za dukata ????
jak tu dziś nie padnie remis to ja już nie wiem ????
GL!
0-1 ewidentnie Jelenie chcą przegrać abym wyszedł na ... jelenia oczywiście ????
Niby Kashima &quot;rzuciła&quot; się do odrabiania strat ... ale ???? Oby się skończyło 1-1 czego sobie i koledze jinxowi życzę ????
I 0-2 Jelenie do odstrzału, jak zwierzyna we mgle, która wpakowała się pod lufy myśliwych z Kawasaki!
0-3 Szach mat niestety ???? Kawasaki 4 strzały 3 gole ????

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Sousa w analogcznej sytuacji z pierwszego seta z jednym przełamaniem w plecy.
Current set - Pedro Sousa
2.2
BET365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom