Zaczekaj chociaż na medicala ????Polecam Poille 3:1 @ 4. w setach oczywiscie.
Serwis zaczął wchodzić dla Francuza ale nic po za tym Ramos i tak to wygra jak nie w 3 to w 4 lub 5 setachNo i jak tam z tym 3-0 dla Ramosa? Uwielbiam te kategoryczne sądy po kilku pierwszych gemach
Sygnaturkę czy avatar??? :grin:To może umówmy się, że jak wejdzie to ustawisz wcześniejszą sygnaturkę
Ja pier..e ja naprawdę współczuje głupoty ludziom którzy grają cokolwiek w stronę Argentyńczyka ????
kochani ludzie, takie pionki w meczach z Djokovicem, Murrayem nie mają żadnych szans bo najzwyczajniej w świecie nie wytrzymują przez cały mecz morderczego tempa, są zajeżdżani z biegiem meczu
Ahhh... To jak, pukasz się już czy za chwilę?puknij sie w głowe człowieku ????
3:1 go rozwala Djoko, promo na -1.5 teraz, wyższy poziom koncentracji zaraz tylko
Jak Argentyńczyk nie padnie fizycznie to różnie tu może być.To co, Djoker @1,49 pod hipotekę?
Takie to sa masowki Luka dajesz!!Ahhh... To jak, pukasz się już czy za chwilę?
To uczucie kiedy umierasz ze strachu że buk ci nie przyjmie 1,5 na 3:1 dla DzokeraTakie to sa masowki Luka dajesz!!
A jajco i minus3-0 Ramos a co ;-)
Też to chyba będę grał, od rana chodzi mi po głowie ten typ.Tak przeglądam ofertę i widzę over 17,5 w meczu Svitolina - Linette, da radę Polka? Bo jak widziałem Svitolinę z Pironkową to szansa na kilka gemów jest.