aaandrzej
Użytkownik
Przy jakim wyniku byly takie opcje?Jak to ktoś kiedyś napisał. Miód dla mych oczu
![]()
Przy jakim wyniku byly takie opcje?Jak to ktoś kiedyś napisał. Miód dla mych oczu
![]()
Wtedy bylo grane czy wtedy byly opcje cash outa?1 set, serwis 2:4 i 1 set po bp
Opcja cash out raczej po bo nie zamkniesz goscia z zyskiem gdy on przegrywa.Wtedy bylo grane czy wtedy byly opcje cash outa?
Tak jak pisałem tutaj 3:0 dla Ramosa bedzieRamos też rozjedzie Francuza coś czuje jak Busta Dimitrova
Oni każą się pukać w głowę a Ty jesteś 400zł na + a oni grają all iny na dojoko po kursie 1,15 ????Jak to ktoś kiedyś napisał. Miód dla mych oczu
![]()
A co sie dzialo w Monte Carlo?Ja pier..e ja naprawdę współczuje głupoty ludziom którzy grają cokolwiek w stronę Argentyńczyka ????
kochani ludzie, takie pionki w meczach z Djokovicem, Murrayem nie mają żadnych szans bo najzwyczajniej w świecie nie wytrzymują przez cały mecz morderczego tempa, są zajeżdżani z biegiem meczu
Dzięki. Już rozumiem. Rozumiem też że zamykales i już nie wiesz jakie są teraz opcje na cash out? ;-)no nie wiem dokładnie. 2 set jak jeszcze nowak nie przełamał
84:75....159...sie pojawi 170 w Izraelu to gramy Under panowie, przynajmniej ja gram. Narazie 167
E: Bam Under 172.5 @ 1.83 5Dimes za 1.5 stalej stawki
To dopiero pierwszy set..Tak jak pisałem tutaj 3:0 dla Ramosa bedzie
Ramos -2,5 seta 2,60
Byłem pewien że nie wiesz :grin:Podchwytliwe pytanie. Już ci mówię, teraz jest 252 i 149 ????
A nie za 3 godziny? ????z Izraela Lotem do Polski do OstrowyMeczyk za 2 min!
![]()