aaandrzej
Użytkownik
Przy jakim wyniku byly takie opcje?Jak to ktoś kiedyś napisał. Miód dla mych oczu
Przy jakim wyniku byly takie opcje?Jak to ktoś kiedyś napisał. Miód dla mych oczu
Wtedy bylo grane czy wtedy byly opcje cash outa?1 set, serwis 2:4 i 1 set po bp
Opcja cash out raczej po bo nie zamkniesz goscia z zyskiem gdy on przegrywa.Wtedy bylo grane czy wtedy byly opcje cash outa?
Tak jak pisałem tutaj 3:0 dla Ramosa bedzieRamos też rozjedzie Francuza coś czuje jak Busta Dimitrova
Oni każą się pukać w głowę a Ty jesteś 400zł na + a oni grają all iny na dojoko po kursie 1,15 ????Jak to ktoś kiedyś napisał. Miód dla mych oczu
A co sie dzialo w Monte Carlo? na takim wielkim ranga turnieju sie dzialy "cuda" to myslisz ze dla nich French Open to cos nieosiagalnego? Zeby nie bylo, nie pogralem typow. Czekam na swoj w koszaJa pier..e ja naprawdę współczuje głupoty ludziom którzy grają cokolwiek w stronę Argentyńczyka ????
kochani ludzie, takie pionki w meczach z Djokovicem, Murrayem nie mają żadnych szans bo najzwyczajniej w świecie nie wytrzymują przez cały mecz morderczego tempa, są zajeżdżani z biegiem meczu
Dzięki. Już rozumiem. Rozumiem też że zamykales i już nie wiesz jakie są teraz opcje na cash out? ;-)no nie wiem dokładnie. 2 set jak jeszcze nowak nie przełamał
84:75....159... Undery Mam nadzieje ze ktos skorzystal i wyczekal linie 170+.sie pojawi 170 w Izraelu to gramy Under panowie, przynajmniej ja gram. Narazie 167
E: Bam Under 172.5 @ 1.83 5Dimes za 1.5 stalej stawki
To dopiero pierwszy set..Tak jak pisałem tutaj 3:0 dla Ramosa bedzie
Ramos -2,5 seta 2,60
Byłem pewien że nie wiesz :grin:Podchwytliwe pytanie. Już ci mówię, teraz jest 252 i 149 ????
wjebały seta z 24-21... potem jeszcze miały 2 meczowe i przegrały seta 27-29
A nie za 3 godziny? ????z Izraela Lotem do Polski do Ostrowy Meczyk za 2 min!