>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
madritista94 571

madritista94

Użytkownik
czyzby kolejny debel roztawiony poleciał ? zostanie juz tylko chyba Murray/Soares , Dodig Melo, Brayany i Rojer/Tecau a nie ma juz Kontinen/Peers , Herber/Mahut , Lopezow , zaraz Kubotów .
Masakra
edit: Dimitrov Mistrz

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
czyzby kolejny debel roztawiony poleciał ? zostanie juz tylko chyba Murray/Soares , Dodig Melo, Brayany i Rojer/Tecau a nie ma juz Kontinen/Peers , Herber/Mahut , Lopezow , zaraz Kubotów .
Masakra
Taa, po 1 rundzie przestałem grać deble, bo to samo niespodzianki
/Ktoś wie jaki kurs na wygraną Muguruzy w RG ?

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Takie fochy strzelała w ostatnim turnieju, że nie mam zamiaru jej więcej oglądać.
To jest Kyrgios kobiecego tenisa. Też oglądałem jej wyczyny z Cirsteą. W tym meczu przewaga dla Hiszpanki i już rakieta w dół. W sumie, nawet lepiej, żeby wywołać złość na czymś, a nie dusić, ale już sama złość nie swiadczy dobrze o niej, bo nie portrafi zachować spokoju.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Co do meczu deblowego Kyrgiosa to zauważcie że ostatnio w Lyonie przegrał w singlu z Kickerem by na drugi dzień w deblu w parze z Reidem pokonać Bakera i Mektića.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Jakim cudem Dimitrov przegrał 1 seta? Co to za promocje?
Dimitrov mecz @ 3.5 biorę z pocałowaniem ręki
Dokładam jeszcze Kore z Czechami @ 1.3
Ako @ 4.42 zagrane 5 minut temu
W sensie że co Dimitrov na clayu jest lepszy? To popatrz sobie statystyki obu panów bo lubisz nimi się sugerować

matiee 407

matiee

Użytkownik
Jakim cudem Dimitrov przegrał 1 seta? Co to za promocje?

Dimitrov mecz @ 3.5 biorę z pocałowaniem ręki
Dokładam jeszcze Kore z Czechami @ 1.3
Ako @ 4.42 zagrane 5 minut temu

W każdym meczu Carreno-Busty to przeciwnik wygląda jakby grał lepiej. No, może w większości. To jest tak nieprzyjemny przeciwnik, że bardzo ciężko się z nim gra, a wizualnie to może tak średnio wyglądać.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Wierzę w talent młodego nic więcej. O jakich ty statystykach mówisz? Chcesz mi wmówić, że sugeruje się statystykami z 1 seta gdzie 2 graczy z top półki łamie się po 2 razy. Daj spokój...
Nie. Tego jak się prezentują ogólnie na tej nawierzchni. Przecież każdy wie że Carreno preferuje clay a Dimitorv hard
PS Pierwsze zdanie którego młodego bo oni z tego samego rocznika? Tak jak wczoraj czy przedwczoraj pisałeś że Ferrer to dziadek, a on młodszy od Lopeza o rok jest.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom