>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
owen930 414

owen930

Użytkownik
Brown by więcej ugrał jak by nie spier***** takich prostych piłek na siatce, albo te podwójne błędy tak samo

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Brown by więcej ugrał jak by nie spier***** takich prostych piłek na siatce, albo te podwójne błędy tak samo
W tym momencie było widać mentalność Kyrgiosa. Po przegranych dwóch setach dwoma gemami już nie ma motywacji i gra od niechcenia. A nawet tego gema, co przełamał monfilsa w drugim secie ugrał na farcie, bo piłka na 30:0 dziwnie się odbiła i Monfils w nią czysto nie trafił.
Excel znów zawiódł
No niestety Excel nie bierze pod uwagę spadku chęci do gry przez zawodnika. W normalnym meczu mógłby wejść, ale Kyrgios czy Brown nie zaliczają się do tego grona.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ja mimo wszystko po części bronie Excela, bo niekiedy on pokazuje wyraźnie to, czego nie widać gołym okiem i może dobrą częścią przy analizie i podejmowaniu decyzji, co do zakładu.
W tym przypadku mocno ryzykownym było wejście w mentalność zawodnika pokroju Browna czy też Kyrgiosa i jeszcze paru innych by się znalazło.

klook 366

klook

Użytkownik
no ja pre DW 2:0 po 1.92 złapałem,a kiedy pisałem posta było jeszcze 1.61 na Uni co też jest spoko
To zmienia postać rzeczy, Twój post zasugerował żeby grać po prostu zwycięstwo :razz:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom