nie sądzę, Tomek zbyt doświadczony żeby się bawić w pierwszej rundzie za długoStruff urwie seta ?
popieram i pobieram @ 1.85ogladam mecz od poczatku naprawde warto
Excel znów zawiódłDobra Brown już się "odłączył" i nie pokryje nawet +7,5.
W tym momencie było widać mentalność Kyrgiosa. Po przegranych dwóch setach dwoma gemami już nie ma motywacji i gra od niechcenia. A nawet tego gema, co przełamał monfilsa w drugim secie ugrał na farcie, bo piłka na 30:0 dziwnie się odbiła i Monfils w nią czysto nie trafił.Brown by więcej ugrał jak by nie spier***** takich prostych piłek na siatce, albo te podwójne błędy tak samo
No niestety Excel nie bierze pod uwagę spadku chęci do gry przez zawodnika. W normalnym meczu mógłby wejść, ale Kyrgios czy Brown nie zaliczają się do tego grona.Excel znów zawiódł
Bo na tenisa żaden excel nie pomoże, tu się dzieją rzeczy niezwykłe ????Excel znów zawiódł
Murray 4 set 6:0 @ 1.92
Pewnie kolega od Excela ma inne zdanie i niedługo typy na Formułę 1 będzie tam wyliczałBo na tenisa żaden excel nie pomoże, tu się dzieją rzeczy niezwykłe ????
To zmienia postać rzeczy, Twój post zasugerował żeby grać po prostu zwycięstwo :razz:no ja pre DW 2:0 po 1.92 złapałem,a kiedy pisałem posta było jeszcze 1.61 na Uni co też jest spoko