Radwańska słaba, ale Ferro to kilka poziomów niżej, niedawno dostała rowerek 0-6 0-6 z Kovinic, wystarczy przebijanie na nią a 6 gemów to sporo do ugraniaCo myślicie o Ferro +6.5 gema? Radwa bez formy, kontuzje, ale tej francuski nigdy nie widzialem
Dzięki, chyba jednak nie będę szukać sensacji tam gdzie jej nie maRadwańska słaba, ale Ferro to kilka poziomów niżej, niedawno dostała rowerek 0-6 0-6 z Kovinic, wystarczy przebijanie na nią a 6 gemów to sporo do ugrania
Idąc podobnym tropem szukałbym niespodzianki w meczu Paquet - Pliskova, kursy podobne, wrzuciłem analizę do działu jak coś. Leciutko można pograćDzięki, chyba jednak nie będę szukać sensacji tam gdzie jej nie ma
Pewnie gdyby miał to tutaj napisać to wszystko by się wygwiazdkowało ???? ????Nowik, co myslales sobie przy 0-30? ????
żadne tam kuchwa izzzziJa jeszcze na później cisnę + 2.5 seta Kuznetsov @ 1.70
Andy ostatnio słabo, a w zeszłym roku 1 runda 3:2 ze Stepankiem i 2 runda 3:2 z Bourgue. Nawet wygrana Ruska mnie nie zdziwi zbytnio, ale jeden secik by wystarczył
Kuznetsov @1,77 Jak się rozkręci to Andy może się dziś zawinąćDobra, Kuznetsov @1,77 2 set jak nie teraz to nigdy, żeby trafiał 1st serve to będzie spoko bo panicz nic dziś nie gra
człowieku ja przy pierwszym df myślałem że rozkurwie lapka, biurko, krzesło i lampeNowik, co myslales sobie przy 0-30? ????
To aż takie stawki wchodzą w grę? ????człowieku ja przy pierwszym df myślałem że rozkurwie lapka, biurko, krzesło i lampe
no muszę przyznać, że dubla Dolgo i +2.5 seta Ruska zagrałem grubaśnieTo aż takie stawki wchodzą w grę? ????