>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Verdasco to dziad i spierdolina umysłowa oraz chyba najbardziej wyzywana osoba na tym forum poza Paire i Brownem, Zverev powinien go pyknąć 3-0
Ej panie z Brownem przesadzasz. Monfilis to dopiero wyzywana osoba ????

5567 719

5567

Użytkownik
Na Verdasco @1,95 teraz. Wchodzic? Warto? Co robic? Pomocy! :grin:

A tak serio, to mysle, ze value :razz:
Badummm tssssssss, value to value. 2-1 w setach i przy takiej grze, to promo jakich naprawdę mało ;) Pograłem, więc rozliczam na ✅✅✅

(Poza tym, może pozwoli mi się to &quot;wypromować&quot; i &quot;podwyższyć swoje ego&quot;, jak to niejaki prosiak vel kurczak pisał ????)

A 498

adziu32

Użytkownik
Isner z Thompsonem mnie zastanawia. Niby Dżon robił dobre wyniki ostatnio ale przeczucie mówi, że może być ciekawie w Tie Brekach.

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Adziu no właśnie fajnie jakby był tie break, bo over 10.5 w 1 secie kończy ładne ako
Psychol dzięki za Safranka, rzeczywiście był dobry typ

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Kokkinakis to miał jakąś kontuzję czy odechciało mu się grać w tenisa po prostu że miał taki długi rozbrat? Pamiętam, że kiedyś całkiem nieźle pogrywał , ale że to aż 1,5 roku minęło to jestem w lekkim szoku.

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Kokkinakis to miał jakąś kontuzję czy odechciało mu się grać w tenisa po prostu że miał taki długi rozbrat? Pamiętam, że kiedyś całkiem nieźle pogrywał , ale że to aż 1,5 roku minęło to jestem w lekkim szoku.
Przeżywał, że Kyrgios zdradził Wawrince jak pukał się z Vekić ???? A tak poważnie to nie wiem :p

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Operacja ramienia

Otrzymane punkty reputacji: +1
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Przeżywał, że Kyrgios zdradził Wawrince jak pukał się z Vekić ???? A tak poważnie to nie wiem :p
- Nie rozmawiałam z Kyrgiosem. To, co się stało, jest jednak bardzo rozczarowujące dla naszego sportu. To nie jest łatwe, ale staram się skupiać na tenisie i moim następnym meczu. Mam nadzieję, że coś takiego więcej się nie zdarzy, bo nie sprzyja to obrazowi naszego sportu - mówi Vekić.

Thanasi Kokkinakis, o którym mówił Kyrgios, to prywatnie jego dobry kolega. Sam zawodnik przyznał, że jest rozczarowany zachowaniem przyjaciela.

- Przeprosił mnie. Jasno mu przekazałem, że ma nie robić takich rzeczy. Jeśli on ma jakiś problem, to powinien rozwiązać go samodzielnie. To nie było dobre. Nie jestem zadowolony, że on mnie w to wmieszał - twierdzi Kokkinakis.

Ciekawe czy stukał Donne jak ta już była ze Stanem :&gt;

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
- Nie rozmawiałam z Kyrgiosem. To, co się stało, jest jednak bardzo rozczarowujące dla naszego sportu. To nie jest łatwe, ale staram się skupiać na tenisie i moim następnym meczu. Mam nadzieję, że coś takiego więcej się nie zdarzy, bo nie sprzyja to obrazowi naszego sportu - mówi Vekić.

Thanasi Kokkinakis, o którym mówił Kyrgios, to prywatnie jego dobry kolega. Sam zawodnik przyznał, że jest rozczarowany zachowaniem przyjaciela.

- Przeprosił mnie. Jasno mu przekazałem, że ma nie robić takich rzeczy. Jeśli on ma jakiś problem, to powinien rozwiązać go samodzielnie. To nie było dobre. Nie jestem zadowolony, że on mnie w to wmieszał - twierdzi Kokkinakis.

Może Kokkinakis też w tym &quot;palce maczał&quot; XD ???? ????

anoseven 342

anoseven

Użytkownik

Zamienił 40stkę na 20stkę. ????

5567 719

5567

Użytkownik

W ogole tego nie robił. Nawet to wynika z powyższej wypowiedzi poniekąd. Kyrgios chciał wk... Stana i tyle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom