no właśnie dlatego pytam czy coś się stało w trakcie meczu, czy po prostu ten Lokoli to taki wiesiek? jego machnięcie łapą było opór wieśniackie
Powinien się cieszyć, że Klizan dał mu 2 sety wygrać na Szlemie i mu jeszcze za to podziękować, a nie zachowuje się jak kretyn.w jednej z wczesniejszych przerw wdal sie z Klizanem w dyskusie nasladujac jak wczesniej wolno poruszal sie na korcie a teraz jak raptem odzyl. sugerowal mu chyba ze symulowal jakas kontuzje we wczesniejszym secie czy cos takiego
Specjalnie puścił 4 seta by nie tracić sił i dać Francuzowi poczuć się pewniejKlizan tego nie wygra on chodzi po korcie zamiast biegać.
"A co tam oddam mu 2 sety, niech ma na zachętę i tak nie mam co robić po meczu" - Klizan 2017, ludzie o czym Wy piszecie? :grin:Powinien się cieszyć, że Klizan dał mu 2 sety wygrać na Szlemie i mu jeszcze za to podziękować, a nie zachowuje się jak kretyn.
Nie no to przecież jasne, że ktoś tak normalny jak Klizan oddaje seta do zera z młodym niemal 23 letnim talentem z top300 z Francji, nie ma w tym nic dziwnego"A co tam oddam mu 2 sety, niech ma na zachętę i tak nie mam co robić po meczu" - Klizan 2017, ludzie o czym Wy piszecie? :grin:
Z ta niespodzianka to przesada. Verdasco uznana marka , wiadomo bylo ze latwo nie bedzie. W ogole jesli ktos gral na Zvereva w takim meczu to musial zwariowac.Kolejna niespodzianka się szykuje, młodszy z braci Zverev jedną nogą poza turniejem.
???? Kokkinakis - Nishikori, under 27.5 gema @ 1.94 Unibet
6:3 , 6:4Dobry typ w tenisa znalazłem Safranek - Fanselow 1 1.95. Nie wiem jakim cudem Fanselow jest faworyzowany. Może na hardzie takie kursy by przeszły ale na clayu to Safranek jest jeden level wyżej
Verdasco to dziad i spierdolina umysłowa oraz chyba najbardziej wyzywana osoba na tym forum poza Paire i Brownem, Zverev powinien go pyknąć 3-0Z ta niespodzianka to przesada. Verdasco uznana marka , wiadomo bylo ze latwo nie bedzie. W ogole jesli ktos gral na Zvereva w takim meczu to musial zwariowac.
Co Ty bierzesz? :grin:Verdasco to dziad i spierdolina umysłowa oraz chyba najbardziej wyzywana osoba na tym forum poza Paire i Brownem, Zverev powinien go pyknąć 3-0