nole
Forum VIP
Ostapenko Win 2,30
Ostapenko Win 2,30
7 bramek do przerwy, jeszcze max 16.w drugiej połowieNa 1xbet jest fajny zakład na over/under bramek ze wszystkich spotkań pierwszoligowych. Under 23,5 - 2,00.
Bo grają na piachu gdzie Kerber jest tragiczna. Gdybyś to sprawdził to byś tak nie pisałco za czasy, że każda dziewczyna może wygrać z numerem 1
co za czasy, gdy numer 1 jest słabszy niż numer 50 xD
Turniej juniorski najwyższej rangi (bez szlemów)Na supertenis leci mecz z udziałem Igi Światek ktoś wie co to za turniej? Janowicz na es2 będzie ciekawie
Mi się wydaje że numer 1 to nie powinien być tragiczny na żadnej nawierzchni no ale takie czasyBo grają na piachu gdzie Kerber jest tragiczna. Gdybyś to sprawdził to byś tak nie pisał
Mi również. Jednak ja zacząłbym od tego że numer jeden w kobiecym tenisie to nic nie znaczy. Takiej dominatorki jak Serena prędko nie będzie. Co do samego clayu to ja mam takie zdanie że większość tenisistów chciałoby tą nawierzchnię wyłączyć z touru ale się nie da ze względu na RL.Mi się wydaje że numer 1 to nie powinien być tragiczny na żadnej nawierzchni no ale takie czasy
Co warto postawić w tym meczu live?Luckassen czerwo, prorok Ajax
Nie ujmując nic naszym kochanym paniom ale przyzwoite mecze w tenisie żeńskim zdarzają się dwa razy do roku jak dobrze pójdzie, reszta to dramat i nie ogarniam po co telewizje marnują miejsce na pokazywanie tego podczas gdy trwają prawdziwe zawodyMi również. Jednak ja zacząłbym od tego że numer jeden w kobiecym tenisie to nic nie znaczy. Takiej dominatorki jak Serena prędko nie będzie. Co do samego clayu to ja mam takie zdanie że większość tenisistów chciałoby tą nawierzchnię wyłączyć z touru ale się nie da ze względu na RL.