Według mnie jeszcze nie tak szybko1,37 Wawrinka w drugim secie, to już po zawodach.
W sensie, jakby bym był w domu to bym próbował na Wawrinke po 1. secie. Kojarzysz może jaki był kurs?Według mnie jeszcze nie tak szybko
Nie pamiętam, chyba coś z 1.6 Ale można było łapać jakoś po 2, jak w 1 gemie drugiego seta Zverev miał bpW sensie, jakby bym był w domu to bym próbował na Wawrinke po 1. secie. Kojarzysz może jaki był kurs?
To być może to był szczytowy moment kursu na Wawrinke, to jeszcze zależy od 3. seta. Pamiętam, jak w ubiegłorocznym AO Wawrinka w ćwierćfinale bodajże miał przeciwko sobie jakieś piłki meczowe, a później wygrał cały turniej :razz:Nie pamiętam, chyba coś z 1.6 Ale można było łapać jakoś po 2, jak w 1 gemie drugiego seta Zverev miał bp
Zerkałem akurat na ten mecz. Nie chcę pamiętać, jaki był kurs na Cypr przy przewadze Islandii w drugim secie.
Dobra powiedz mi, że pamiętasz jaki był już kurs na CYpr.Ta Islandia w siate kobiet piękny wał hahahahah... chyba 18-12 miały, myślałem, że już 1-1 w setach będzie a tu z 18-12 stało się 24-26 <BRAWO>
Na 2 seta jakoś 10 w stsDobra powiedz mi, że pamiętasz jaki był już kurs na CYpr.
formalnosć, szkoda że spierdolili 4 seta