Według mnie jeszcze nie tak szybko1,37 Wawrinka w drugim secie, to już po zawodach.
W sensie, jakby bym był w domu to bym próbował na Wawrinke po 1. secie. Kojarzysz może jaki był kurs?Według mnie jeszcze nie tak szybko![]()
Nie pamiętam, chyba coś z 1.6 Ale można było łapać jakoś po 2, jak w 1 gemie drugiego seta Zverev miał bpW sensie, jakby bym był w domu to bym próbował na Wawrinke po 1. secie. Kojarzysz może jaki był kurs?![]()
To być może to był szczytowy moment kursu na Wawrinke, to jeszcze zależy od 3. seta. Pamiętam, jak w ubiegłorocznym AO Wawrinka w ćwierćfinale bodajże miał przeciwko sobie jakieś piłki meczowe, a później wygrał cały turniej :razz:Nie pamiętam, chyba coś z 1.6 Ale można było łapać jakoś po 2, jak w 1 gemie drugiego seta Zverev miał bp![]()
Zerkałem akurat na ten mecz. Nie chcę pamiętać, jaki był kurs na Cypr przy przewadze Islandii w drugim secie.
Dobra powiedz mi, że pamiętasz jaki był już kurs na CYpr.Ta Islandia w siate kobiet piękny wał hahahahah... chyba 18-12 miały, myślałem, że już 1-1 w setach będzie a tu z 18-12 stało się 24-26 <BRAWO>
Na 2 seta jakoś 10 w stsDobra powiedz mi, że pamiętasz jaki był już kurs na CYpr.