>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
A to jakas rosyjska wtyczka? Po ruskiemu wszystko.
Jak dodasz do chrome to żadnych ruskich napisów nie będzie ???? To jest to samo co kiedyś - http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&amp;amp;c=en&amp;amp;i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3Bf
To jest to samo, ten sam stream od ruska, ale przez wtyczkę nie trzeba żadnego konta i ogląda się wszystko za friko. Trochę te kursy w rogu denerwują, ale wszystko jest w jednym miejscu i przełącza się jednym kliknięciem. Do tego praktycznie bez lagów i malutkie opóźnienie, więc jak najbardziej się opłaca to zainstalować niż co mecz szukać nowego, lagującego streama.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Pierwszy raz od 2 lat postawiłem na Berdycha.
Idę się przebadać na głowę ????
Ale ten Tsonga denerwuje mnie, nie chce dać szansy Tomaszkowi.

Otrzymane punkty reputacji: +5
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Panowie gdzie kupić na dzisiaj PPV do gali KSW ??
Na stronie internetowej jest napisane, że tylko dla abonentów Cyfrowego Polsatu bądź Plusa, widze, że jest jeszcze IPLA ale może ktoś kto już kupował powie coś wiecej?

Otrzymane punkty reputacji: +4
5567 719

5567

Użytkownik
Jak dodasz do chrome to żadnych ruskich napisów nie będzie ???? To jest to samo co kiedyś - http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&amp;amp;c=en&amp;amp;i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3Bf
To jest to samo, ten sam stream od ruska, ale przez wtyczkę nie trzeba żadnego konta i ogląda się wszystko za friko. Trochę te kursy w rogu denerwują, ale wszystko jest w jednym miejscu i przełącza się jednym kliknięciem. Do tego praktycznie bez lagów i malutkie opóźnienie, więc jak najbardziej się opłaca to zainstalować niż co mecz szukać nowego, lagującego streama.
Oglądam teraz Celtic tam i co chwila tnie :;/:

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Oglądam teraz Celtic tam i co chwila tnie :;/:
Też ich oglądam i mi śmiga bez problemów. Lekko przycina tylko gdy przełączam między zakładkami, ale tak ogólnie mecz leci bez lagów. Jakość też jest super i minimalne opóźnienie względem bet365

5567 719

5567

Użytkownik
Też ich oglądam i mi śmiga bez problemów. Lekko przycina tylko gdy przełączam między zakładkami, ale tak ogólnie mecz leci bez lagów. Jakość też jest super i minimalne opóźnienie względem bet365
To dziwne bardzo. Inne transmisje mi tez dobrze chodza, ale ta Celticu daje dupy ewidentnie.

prof 62,1K

prof

Użytkownik
ok dzieki. dodane !!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom