Ale izzunia bedzieczemu na palmeiras w kosza u19 z paulistano 5,50 daja to nie mam pojecia , bo ja bym kursy na odwrot wystawil....
Ale izzunia bedzieczemu na palmeiras w kosza u19 z paulistano 5,50 daja to nie mam pojecia , bo ja bym kursy na odwrot wystawil....
Tomek ma akurat dobre typy z dobra skutecznoscia, trafiasz pewnie w zlym momencie.nie, ze Ci licze ale grajac z Toba mam juz 0/6 hahahah ????:grin:
Nie zawsze gram, ale z tego co grałem to raczej plus. Parę razy mi dupę uratowały, a te nietrafione to często było na styk (jak pamiętna trójka na 2 sekundy przed końcem meczu) więc nie mogę powiedzieć złego słowaTomek ma akurat dobre typy z dobra skutecznoscia, trafiasz pewnie w zlym momencie.
P.S. Korzystajac z okazji, jestem ciekaw czy sa tutaj osoby ktore graja moje typy i jaki jest wasz bilans ? plus/minus, czy 0? Z gory dzieki.
Nie graj, mi jak czyjeś typy nie wchodzą,to nie gram.nie, ze Ci licze ale grajac z Toba mam juz 0/6 hahahah ????:grin:
94:79.... szlak by to trafil...nie weszlo bo gosciu zrobil 0/2 z rzutow. Matko jedyna. Za pol stawki tezBaskonia +14.5 @ 1.83 5Dimes za Stala stawke.
@Tomek, Jeszcze moga to ogarnac, spokojnie. Baskonia przeciez lubi trojki. 17 pkt to 6 trojek tylko.
albo pisz kiedy grasz :razz::razz:Teemiters, może coś doradzę, graj odwrotnie ????
Fredericksburg FC - Beach FC, under 1.5 FT @ 2.04
28' 0-0
Gdybym był bukmacherem, czekałbym tylko na takich klientów, jak ty.Rive Plate jedziemy po over 2,5
Gremio jaki over widzicie 3,5 czy 4,5 bo 2,5 słaby kurs
1:00 North Carolina U23 - Carolina Dinamo over 2,5 1.38
Tu mozna grubasa grać ten over i tak robie ,najwyżej wtopie kase ,ale co mi tam zależy
Rive Plate nie może zrobić 2,5 ,więc ryzykuje ten over dośc za sporo