Ale izzunia bedzieczemu na palmeiras w kosza u19 z paulistano 5,50 daja to nie mam pojecia , bo ja bym kursy na odwrot wystawil....
Ale izzunia bedzieczemu na palmeiras w kosza u19 z paulistano 5,50 daja to nie mam pojecia , bo ja bym kursy na odwrot wystawil....
Tomek ma akurat dobre typy z dobra skutecznoscia, trafiasz pewnie w zlym momencie.nie, ze Ci licze ale grajac z Toba mam juz 0/6 hahahah ????:grin:
Nie zawsze gram, ale z tego co grałem to raczej plus. Parę razy mi dupę uratowały, a te nietrafione to często było na styk (jak pamiętna trójka na 2 sekundy przed końcem meczu) więc nie mogę powiedzieć złego słowaTomek ma akurat dobre typy z dobra skutecznoscia, trafiasz pewnie w zlym momencie.
P.S. Korzystajac z okazji, jestem ciekaw czy sa tutaj osoby ktore graja moje typy i jaki jest wasz bilans ? plus/minus, czy 0? Z gory dzieki.
Nie graj, mi jak czyjeś typy nie wchodzą,to nie gram.nie, ze Ci licze ale grajac z Toba mam juz 0/6 hahahah ????:grin:
94:79....Baskonia +14.5 @ 1.83 5Dimes za Stala stawke.
@Tomek, Jeszcze moga to ogarnac, spokojnie. Baskonia przeciez lubi trojki. 17 pkt to 6 trojek tylko.
albo pisz kiedy grasz :razz::razz:Teemiters, może coś doradzę, graj odwrotnie ????
Gdybym był bukmacherem, czekałbym tylko na takich klientów, jak ty.Rive Plate jedziemy po over 2,5
Gremio jaki over widzicie 3,5 czy 4,5 bo 2,5 słaby kurs
1:00 North Carolina U23 - Carolina Dinamo over 2,5 1.38
Tu mozna grubasa grać ten over i tak robie ,najwyżej wtopie kase ,ale co mi tam zależy
Rive Plate nie może zrobić 2,5 ,więc ryzykuje ten over dośc za sporo