>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
nie, ze Ci licze ale grajac z Toba mam juz 0/6 hahahah ????:grin:
Tomek ma akurat dobre typy z dobra skutecznoscia, trafiasz pewnie w zlym momencie.

P.S. Korzystajac z okazji, jestem ciekaw czy sa tutaj osoby ktore graja moje typy i jaki jest wasz bilans ? plus/minus, czy 0? Z gory dzieki.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Tomek ma akurat dobre typy z dobra skutecznoscia, trafiasz pewnie w zlym momencie.

P.S. Korzystajac z okazji, jestem ciekaw czy sa tutaj osoby ktore graja moje typy i jaki jest wasz bilans ? plus/minus, czy 0? Z gory dzieki.
Nie zawsze gram, ale z tego co grałem to raczej plus. Parę razy mi dupę uratowały, a te nietrafione to często było na styk (jak pamiętna trójka na 2 sekundy przed końcem meczu) więc nie mogę powiedzieć złego słowa ;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
nie, ze Ci licze ale grajac z Toba mam juz 0/6 hahahah ????:grin:
Nie graj, mi jak czyjeś typy nie wchodzą,to nie gram.
Nic na to nie poradze. No cóż, grałem dziś za full stawkę Brose po 3,20, weszło. Galate po 2,20,weszło.
Wrzuciłem Baskonie.dali ciała.
Swoją drogą,to nie wiem kiedy grasz,że masz 0:6.
W ciągu doby wrzuciłem 3 typy z dobrymi stawkami, 2 na plus. Grając płaską stawką niemożliwe,żebyś był na minusie.
P.S Jeśli dadzą w następnym meczu taki kurs na Baskonie,to zagram raz jeszcze.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Baskonia +14.5 @ 1.83 5Dimes za Stala stawke.
@Tomek, Jeszcze moga to ogarnac, spokojnie. Baskonia przeciez lubi trojki. 17 pkt to 6 trojek tylko.
94:79....⛔ ⛔ ⛔ szlak by to trafil...nie weszlo bo gosciu zrobil 0/2 z rzutow. Matko jedyna. Za pol stawki tez ⛔ ⛔ ⛔

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Rive Plate jedziemy po over 2,5
Gremio jaki over widzicie 3,5 czy 4,5 bo 2,5 słaby kurs
1:00 North Carolina U23 - Carolina Dinamo over 2,5 1.38
Tu mozna grubasa grać ten over i tak robie ,najwyżej wtopie kase ,ale co mi tam zależy
Rive Plate nie może zrobić 2,5 ,więc ryzykuje ten over dośc za sporo

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators 1 1,80
Mistrzowie nie odpadną w game 7 u siebie. Crosby &amp; company biorą to. C&#39;mon Pens !

U 0

Gość
Emelec już strzelił zasrane Rive plate ku,,wskie nasienie nie zrobią overa ????:;/: i weś tu wygraj coś na pucharze na wyjeżdzie wygrali 2-1 u siebie nie strzelą nic :;/::?:-(

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Rive Plate jedziemy po over 2,5

Gremio jaki over widzicie 3,5 czy 4,5 bo 2,5 słaby kurs

1:00 North Carolina U23 - Carolina Dinamo over 2,5 1.38
Tu mozna grubasa grać ten over i tak robie ,najwyżej wtopie kase ,ale co mi tam zależy
Rive Plate nie może zrobić 2,5 ,więc ryzykuje ten over dośc za sporo
Gdybym był bukmacherem, czekałbym tylko na takich klientów, jak ty.

U 0

Gość
Każdy gra co chce a czy wejdzie nic niejest pewne ,każdy może wygrać więc nic niejest pewnego i nikt nie wygra w tym gównie ,za dużo wszystkiego się dzieje we wszystkim ,każdy ma pół na pól szans wygrać ,a ja mma to w dupie już ,zresztą nie interesuje mnie to kto wygra ,bo każdy się chwali że wygrywa , anikt nie przegrywa jak zauważyłem ,nikt nie mwi o porażkach tylko ile wygrywa ,też tak moge ,a inna czej jest poto są te bukmacherzy zeby kase łoić ich nieda się ograć ,zawsze coś wynajdą że nie wejdzie ,mają swoje wyki i widza co ludzi grają i za ile ,jakby tak było ż ewszyscy wygrywają to poco te buki by były tak sobie żeby tracić kase przez wszystkich graczy

U 0

Gość
North Carolina 0-0 i ide spać ,albo niech zostanie do końca ,i tez będzie super
Miłego weekendu życzę wszystkim i wygranych sporo nikt ma nie przegrać tylko ja :grin:
Dziękuje Wszystkim

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Tomek80, Boston bez Thomasa, Cavs raczej powinni sobie poradzic, jak myslisz można jakieś handicapy atakować w strone Clevland

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom