>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Putintseva musiala chciec wziac mediacl timeout przy rownowadze. Inaczej nie moglaby sobie tak zejsc na laweczke. Widocznie sedzina sie nie zgadzala (bo do tego potrzebna jest zgoda sedziego glownego, tak samo jak na opuszczenie kortu wg przepisow). Sedzina chciala odwlec ta decyzje do zakonczenia gema jak widac i stad ta dyskusja...

A 97

analyst

Użytkownik
Już dawno nie miałem tak, że zagrałem na live, w tym wypadku Paris z kosza i już wiem ze wejdzie grubym handi. Nantere nie istnieje, utopią to pewnie 20+ hehe jak ostatnio zresztą

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Jak Putinseva wygra 2 seta to gram grubo na win Cirstey w 3 secie
✅ edit pośpieszyłem sie chyba myslalem ze oddała mecz bo tak pokazała jak dla mnie to niezła parodia jakby nie jej teatrzyk to by zdązyły dokończyć

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Jutro o 12:30 bedzie mecz Putintsevy z Cirstea dokonczony .... Juz uprzedzam pytania.

Tak, to z powodu ciemnosci, taki byl komunikat.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Jest napisane, że mecz przełożony. Putintseva dała znak, że to koniec po wywalonym w aut woleju, ale to przecież nie ona decyduje. To z powodu zapadających ciemności?

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Szkoda, że zakończyli ten mecz. Wydaje mi się, że Cirsteia mogła wziąć to lekko przy tak naburmuszonej Putintsevej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom