korki zawaliły... przepraszam jeśli ktos pobierał moje typy, od kilku dobrych dni wisi nade mną klątwa, chyba pora dac se spokoj
ogladasz ten mecz? co warto w 2 polowie pograc?korki zawaliły... przepraszam jeśli ktos pobierał moje typy, od kilku dobrych dni wisi nade mną klątwa, chyba pora dac se spokoj
Co za trollStosur - Duan 6-0 6-1
Stosur - Brengle 6-0 6-1
jak jej nie lubię to muszę przyznać, że idzie po tytuł, a i na RG może namieszać
mnie sie juz nie pytaj bro bo bedzieogladasz ten mecz? co warto w 2 polowie pograc?
Może chciał zagrać na odwrótmnie sie juz nie pytaj bro bo bedzie
Popatrz na ostatnie wyniki Niemki i Szwedki na kortach ziemnych, choćby w tym roku. Przecież nie można stawiać na kogoś tylko dlatego że gra w swoim kraju, wystarczy popatrzeć ostatnio na Vinci w Rzymie czy wczoraj Cornet. Głównie chodzi o to że turnieju na tydzień przed szlemem nie powinno być, bo tam co drugie spotkanie to wałek. Jak ktoś chce odpuścić to nie się wycofa przed meczem a nie teatrzyki odstawia, Larsson w całym drugim secie wygrała aż 6 punktów to tylko pokazuje o jej chęci wygrania spotkania. Było minęło człowiek uczy się całe życie, a od siebie polecam Stosur. Dwa lata temu wygrała Strasburg a rok temu trzecia runda więc nie odpuszcza takich turniejów, forma dobra co pokazał Madryt
wytłumacz mi merytorycznie dlaczego troll?Co za troll
:;/:
To co larson zabrała Stosur odrobiła trzykrotnie także nie ma problemui znowu przegrasz jak na larsson na teraz