Trzecia kwarta była fajna, ale rzeczywiście pierwsza zabiła typ. Gdzie grasz? Jakbym mógł to bym próbował w pierwszej kwarcie brać wyższą linię, ale Unibet tylko miał ten zakład jako pre.nie po czasie, ale rzucac nie musieli, bo i tak bylo roztrzygniete. Btw trojka do konca polowy w 5 sek, i trojka na kiniec meczu. No nic porazka, bedzie sie trzeba postarac lepiej.
dlaczego tak?Skugor Frank 1 set @ 3.0
co to za dzikie ligi :OStabaek vs Viking FK remis@3,75
Mogę z ciekawości zapytać się, co to było? ????prawdopodobnie wyłożę się dziś na kursiwie 1,01 jak pech to na całego zagrane żeby właśnie to sprawdzić :;/:
napisze po. zostało jeszcze trochę czasuMogę z ciekawości zapytać się, co to było? ????
Ja w 5Dimes gram. Co do moich typow to jak juz ktos wspominal warto poczekac na live az linia pojdzie w gore te 2 cu pare punktow. Ja niestety zawsze gram to co podaje w pre bo powinno wejsc w pre a jednak nieszczescie.Trzecia kwarta była fajna, ale rzeczywiście pierwsza zabiła typ. Gdzie grasz? Jakbym mógł to bym próbował w pierwszej kwarcie brać wyższą linię, ale Unibet tylko miał ten zakład jako pre.
A wiesz w jakim buku, oprócz twojego, "legalny" u nas byłby taki mecz live?Ja w 5Dimes gram. Co do moich typow to jak juz ktos wspominal warto poczekac na live az linia pojdzie w gore te 2 cu pare punktow. Ja niestety zawsze gram to co podaje w pre bo powinno wejsc w pre a jednak nieszczescie.
Nie to strzeliło co zakładałam, ale ważne że siadło
Stabaek - Viking @1.90 bet365