katalonczyk
Użytkownik
Levadia xD przed meczem koło 1.10, po przerwie na rywali ponad 20 kursik i wygrywają, pobieram, że Levadia przegra @2.25
No właśnie też tak myślę bo innego wytlumaczenia nie widzę, kurs się zmienił gdy na niego "klikłem" i spadł bardzo grubo w dół.Moja teoria, bet365 specjalnie zaniza, a ze wiekszosc stronek typu wyniki.com, flashscore itp pobiera wyniki ze skryptu Bet365, to pewnie maja powod zeby tego nie odzwierciedlac na oddsportal. Moze znasz sie dobrze na tej dyscyplinie i specjalnie dla Ciebie obnizyli kurs zebys wiecej wpakowal. Ciekawy temat tak wogole.
kliknąłem* Ale też miałem taką sytuację, tylko chyba na Expekcie. W momencie kliknięcia kurs leciał w dół.No właśnie też tak myślę bo innego wytlumaczenia nie widzę, kurs się zmienił gdy na niego "klikłem" i spadł bardzo grubo w dół.
cale filipiny...Alaska swoje,czyli mecz pod kontrolą po 15 pkt przewagi i w w 4 kwarcie masakra,ech.
Co to za mecz ?kliknąłem* Ale też miałem taką sytuację, tylko chyba na Expekcie. W momencie kliknięcia kurs leciał w dół.
Hingis/Chan 1 set @1.87 1xbet
Nie pamiętam, nie gram u nich już chwilę.Co to za mecz ?
Lizarazu, pisał coś o jakimś meczu,myślałem,że wrzucił typ.Nie pamiętam, nie gram u nich już chwilę.
Lubię też undery, to pobiorę, ale liga chińska zdradliwa jestHebei - Liaoning, under 3.5 FT @ 1.78 Unibet
Liaoning raczej nic nie wsadzi i mam nadzieję, że Hebei nie będzie bardzo szalał. Na razie 1.7 bramki na mecz strzelili ???? tyle samo dał sobie wsadzić Liaoning.Lubię też undery, to pobiorę, ale liga chińska zdradliwa jest
14:15co z meczem Djoko miałbyc o 12:30
to są jajca... koniec z live na dzisiaj:zy3ou:Munster - regensburg over 0,5 ht @1.88