>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
katalonczyk 480

katalonczyk

Użytkownik
Levadia xD przed meczem koło 1.10, po przerwie na rywali ponad 20 kursik i wygrywają, pobieram, że Levadia przegra @2.25

lizarazu 48

lizarazu

Użytkownik
Moja teoria, bet365 specjalnie zaniza, a ze wiekszosc stronek typu wyniki.com, flashscore itp pobiera wyniki ze skryptu Bet365, to pewnie maja powod zeby tego nie odzwierciedlac na oddsportal. Moze znasz sie dobrze na tej dyscyplinie i specjalnie dla Ciebie obnizyli kurs zebys wiecej wpakowal. Ciekawy temat tak wogole.
No właśnie też tak myślę bo innego wytlumaczenia nie widzę, kurs się zmienił gdy na niego &quot;klikłem&quot; i spadł bardzo grubo w dół.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
No właśnie też tak myślę bo innego wytlumaczenia nie widzę, kurs się zmienił gdy na niego &quot;klikłem&quot; i spadł bardzo grubo w dół.
kliknąłem* :p Ale też miałem taką sytuację, tylko chyba na Expekcie. W momencie kliknięcia kurs leciał w dół.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Nie wiem czy ktoś ogląda zmaganie U20 Korei i Gwinei, ale moim zdaniem ta gra ładniej wygląda niż w naszej rodzimej lidze ???? i to z obu stron

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Lubię też undery, to pobiorę, ale liga chińska zdradliwa jest ;)
Liaoning raczej nic nie wsadzi i mam nadzieję, że Hebei nie będzie bardzo szalał. Na razie 1.7 bramki na mecz strzelili ???? tyle samo dał sobie wsadzić Liaoning.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom