anoseven
Użytkownik
13:30Pada w Rzymiea? O której rozpoczną granie?
słoneczna pogoda
13:30Pada w Rzymiea? O której rozpoczną granie?
w 5 pozycji było 11 i nie ma zwrotu ze stawką 1?@ wstawie skan po meczu, a tymczasem:
p.s sprawdzcie sobie ile zabraklo do ponad 50 tys ???? http://i67.tinypic.com/2hppvfc.jpg[/IMG]]
Co za radość że ktoś przegrał. Typowe polaczki.Mieli strzelić 2 gole, a dostali 0-1 w cyce ????
Nie no gdzie ???? jest powyżej, równo 11 i poniżej, to nie azjan a zaklad 3-drogowyw 5 pozycji było 11 i nie ma zwrotu ze stawką 1?
Pobrałem i od razy zjyebałHernandez-Fernadez mecz @ 2.4
w koszu nie ma przypadkowprzypadek, a sledziles jak w koncowce szly pkt? byl jakis zastój?
jak 3-drogowo to przegrana faktycznieNie no gdzie ???? jest powyżej, równo 11 i poniżej, to nie azjan a zaklad 3-drogowy
ale spadl znaczaco czy o 1 pkt? z 1.8 na 1.79 np...bo sam jestem ciekawMam pytanie. Jak sa te strony z kursami (spada albo idzie w górę) rano sledziłem pewien mecz, kurs po kliknieciu (gdy chcialem zagrac) spadł. i został taki do tej pory, ALE W NA ZADNEJ STRONIE TEN SPADEK KURSU NIE JEST ODNOTOWANY. I tutaj moje pytanie dlaczego? Są przeciez strony że kazdy wzrost/spadek jest zanotowany, a w tym przypadku Nie. Why?
e: oczywiscie chodzi mi o kurs na bet365.
bardzo znaczącoale spadl znaczaco czy o 1 pkt? z 1.8 na 1.79 np...
Moja teoria, bet365 specjalnie zaniza, a ze wiekszosc stronek typu wyniki.com, flashscore itp pobiera wyniki ze skryptu Bet365, to pewnie maja powod zeby tego nie odzwierciedlac na oddsportal. Moze znasz sie dobrze na tej dyscyplinie i specjalnie dla Ciebie obnizyli kurs zebys wiecej wpakowal. Ciekawy temat tak wogole.bardzo znacząco