>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
W geelong(kosz) musial byc walek ???? linia w pre 159.5, do przerwy linia 182.5.. wynik meczu 83:77...160..gdzie tak wiedzieli co do punktu ugrac:p

lizarazu 48

lizarazu

Użytkownik
Mam pytanie. Jak sa te strony z kursami (spada albo idzie w górę) rano sledziłem pewien mecz, kurs po kliknieciu (gdy chcialem zagrac) spadł. i został taki do tej pory, ALE W NA ZADNEJ STRONIE TEN SPADEK KURSU NIE JEST ODNOTOWANY. I tutaj moje pytanie dlaczego? Są przeciez strony że kazdy wzrost/spadek jest zanotowany, a w tym przypadku Nie. Why?
e: oczywiscie chodzi mi o kurs na bet365.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Mam pytanie. Jak sa te strony z kursami (spada albo idzie w górę) rano sledziłem pewien mecz, kurs po kliknieciu (gdy chcialem zagrac) spadł. i został taki do tej pory, ALE W NA ZADNEJ STRONIE TEN SPADEK KURSU NIE JEST ODNOTOWANY. I tutaj moje pytanie dlaczego? Są przeciez strony że kazdy wzrost/spadek jest zanotowany, a w tym przypadku Nie. Why?
e: oczywiscie chodzi mi o kurs na bet365.
ale spadl znaczaco czy o 1 pkt? z 1.8 na 1.79 np...bo sam jestem ciekaw

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
bardzo znacząco
Moja teoria, bet365 specjalnie zaniza, a ze wiekszosc stronek typu wyniki.com, flashscore itp pobiera wyniki ze skryptu Bet365, to pewnie maja powod zeby tego nie odzwierciedlac na oddsportal. Moze znasz sie dobrze na tej dyscyplinie i specjalnie dla Ciebie obnizyli kurs zebys wiecej wpakowal. Ciekawy temat tak wogole.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom