Gdyby Partizan wygrywał już do przerwy...Oprócz Bucuresti, moje propozycje na dziś (w sumie 5 kuponów, wystarczy):
Mega Leks-Partizan kosz ht/ft 2/2 kurs 1,90 ,wygrali 84-79, ale do przerwy
Paris Levallois -1,5pkt kurs 1,85 przegrali 2pkt
Troyes 1,75 2-0
Kayserisor 2-1
Partizan
AKO 2,15
A wiesz dlaczego? Bo postawiłem under 5,5 :grin:co te szwaby z duńczykami 2-2 po 1 tercji i nic dalej szkoda gadać
2-2Arka Gdynia (Corners) -vs-
GKS Gornik Leczna (Corners)
Over 6 @ 2.060
Dobrze wybrałeś ja bym stawiał przed meczem 4,5 i bym pojechałA wiesz dlaczego? Bo postawiłem under 5,5 :grin:
A na dodatek po przerwie dałem +1,5 na Zagłębie Sosnowiec po 2,05. Stracili bramkę i strzelili w 90. minucie ????Dobrze wybrałeś ja bym stawiał przed meczem 4,5 i bym pojechał
Gratulacje i oby tak dalej
Batshuayi wszedł i za pare minut gol ????Chelsea do zera 2.01
No w koncu :grin: myslalem, że obrona the toffees ugnie sie choc raz pod silą kontratakow watfordu, meczu nie ogladalem, ale staty pokazuja, ze chyba niewiele braklo...?Watford over 0,5 @1.80
Nadal musi Djoka jutro pokonać najpierw, a nie wygrał z nim nawet seta od 8 spotkań jak patrzyłem. :grin:Ten gosc nie ma stylu gry, mocne uderzenia, proste... Nie ma szans na takiego grajka jak Thiem ktory zrobi bardzo dobry mecz w finale z Nadalem
Jakby inaczej, bramka była kwestią czasu. A,że tak późno...stąd kurs wysoki,tylko brać byłoChelsea do zera 2.01