q7dwa9
Użytkownik
ja sobie popatrzę na NiąSharapova wróciła a tutaj nic ???? ? Ogląda ktoś to może?
ja sobie popatrzę na NiąSharapova wróciła a tutaj nic ???? ? Ogląda ktoś to może?
Już dostaje baty:grin:Sharapova wróciła a tutaj nic ???? ? Ogląda ktoś to może?
pytam, bo w niektórych bukach dopisują podobno z automatu.czy ktoś go w ogóle wziął? ten bonus to jakaś kpina
Ano właśnie a pograłby w sumie coś na Rosjankę jak kursik do @2.00 powiedzmy skoczy.Już dostaje baty:grin:
Ja w liceum wygralem 1 turniej 10 lat temu w samo lato zmienialem 3x naciąg, bo asy ladnie wchodzily hehehe teraz gram rekreacyjnie na asfalcie, uwielbiam ziemnego i stolowego rowniezWiększość z nas która tutaj siedzi ogląda tenisa. A ktoś z Was gra rozrywkowo? Ja np. rzadko kiedy oglądam, ale ostatnio zacząłem 1 raz w życiu zagrać i mnie wciągnęło trochę...
się wkręcisz i zaczniesz grać turnieje to dawaj cynka jak będziesz handlował ????Większość z nas która tutaj siedzi ogląda tenisa. A ktoś z Was gra rozrywkowo? Ja np. rzadko kiedy oglądam, ale ostatnio zacząłem 1 raz w życiu zagrać i mnie wciągnęło trochę...
Gramy gramy,ja z zonka w soboty zawsze z rana 1,5-2 godzinki,stad jak slysze o zawodowcach "ale on/ona jest cienki/cienka" to mi sie smiac chce :grin:Większość z nas która tutaj siedzi ogląda tenisa. A ktoś z Was gra rozrywkowo? Ja np. rzadko kiedy oglądam, ale ostatnio zacząłem 1 raz w życiu zagrać i mnie wciągnęło trochę...
Dobra, idę na jakiś mecz ręcznej bo u mnie grają. Ciekawe kto ma w ofercie ????się wkręcisz i zaczniesz grać turnieje to dawaj cynka jak będziesz handlował ????
ja jestem trenerem i chwilowo nieaktywnym graczem turniejowo bo urodzila mi sie corka 10 msc ma...ale wroce niedlugo bo zabawa przednia.. polecam w razie pytan pomogeWiększość z nas która tutaj siedzi ogląda tenisa. A ktoś z Was gra rozrywkowo? Ja np. rzadko kiedy oglądam, ale ostatnio zacząłem 1 raz w życiu zagrać i mnie wciągnęło trochę...
Prosto z sypialni ????brakowało Sharapovej i tych dzikich odgłosów ????
Sprzedal sie.Cuevas albo utrzyma teraz 2 swoje podania albo leci
Heh oddal..... :;/: *6-5 Khachanov w TB