>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Holandia 2 set bierzemy w siate
Estonia 1.75 dadza rade z Portugalią moim zdaniem ,grajcie za mały kapitał ,ja bym pograł ,ale wszystko mam w Holandi w siate i francji z Niemcami Hokej
Tak jak Pisałem Szwecja over 6,5 mozecie poszukać ten post co pisałem ,bo za dużo przegladania umnie jest
Czesi tez zgodnie z panem
Francja 4,5 1.80 tez powinni dac rade

U 0

Gość
Panowie wizards vs boston kto dzisiaj wygra??
Konar zagrał -5,5 wizards jak patrzyłem w jego typach ,ale ja jestem cieńki z Nba wiec nie pomoge sorka

5567 719

5567

Użytkownik
Konar zagrał -5,5 wizards jak patrzyłem w jego typach ,ale ja jestem cieńki z Nba wiec nie pomoge sorka
Tomciu co te Sao Paulo zrobiło w nocy, miała być wygrana po 0-0 na wyjeździe grali u siebie, byli faworytami przed swoimi kibicami mieli awansować, strzelili szybko gola i zaraz sami dali sobie strzelić a potem już nic nie strzelili, Tomciu czemu tak się stało, miała być latwa kasa a tak się nie stało, zawiodło nas Sao Paulo, szkoda, ale to tylko buki i następnym razem wygramy ???? :cool:????

U 0

Gość
Tomciu co te Sao Paulo zrobiło w nocy, miała być wygrana po 0-0 na wyjeździe grali u siebie, byli faworytami przed swoimi kibicami mieli awansować, strzelili szybko gola i zaraz sami dali sobie strzelić a potem już nic nie strzelili, Tomciu czemu tak się stało, miała być latwa kasa a tak się nie stało, zawiodło nas Sao Paulo, szkoda, ale to tylko buki i następnym razem wygramy ???? :cool:????
No popłynełem 500 przez nich ,niewiem co się stało bo mi cieło video jak oglądałem i wyłończyłem ,ja już odrobiłem minimalnie na Zurichu siatce ,a teraz Holandja nie zawodzi ,czekam na Niemcyi francje zw meczu mam za 200 pograne ako ponad 2 ,jak nie wejdzie dam sobie spokój z Hokejem na jakiś czas z tych MŚ
Dziękuje ,masz racje nie załamujeemy się tylko idziemy dalej ,ja chcem dzisiaj ugrać do 2 tyś ,bo na weekend niegram ,mało co gram ,moz ezagram jakieś piłki 1,5 overki,kurde szkoda ręcznej z enie dałem za spora stawke tylko marne grosze a zrobili ponad 50 goli alinia była 48,5 1.82

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom