Konar zagrał -5,5 wizards jak patrzyłem w jego typach ,ale ja jestem cieńki z Nba wiec nie pomoge sorkaPanowie wizards vs boston kto dzisiaj wygra??
Tomciu co te Sao Paulo zrobiło w nocy, miała być wygrana po 0-0 na wyjeździe grali u siebie, byli faworytami przed swoimi kibicami mieli awansować, strzelili szybko gola i zaraz sami dali sobie strzelić a potem już nic nie strzelili, Tomciu czemu tak się stało, miała być latwa kasa a tak się nie stało, zawiodło nas Sao Paulo, szkoda, ale to tylko buki i następnym razem wygramy ???? ????Konar zagrał -5,5 wizards jak patrzyłem w jego typach ,ale ja jestem cieńki z Nba wiec nie pomoge sorka
Wizards.Panowie wizards vs boston kto dzisiaj wygra??
Nie powiedzialbym, wczoraj widzialem co gral Perkz... sztos 60/40 w strone g2TSM @2
No popłynełem 500 przez nich ,niewiem co się stało bo mi cieło video jak oglądałem i wyłończyłem ,ja już odrobiłem minimalnie na Zurichu siatce ,a teraz Holandja nie zawodzi ,czekam na Niemcyi francje zw meczu mam za 200 pograne ako ponad 2 ,jak nie wejdzie dam sobie spokój z Hokejem na jakiś czas z tych MŚTomciu co te Sao Paulo zrobiło w nocy, miała być wygrana po 0-0 na wyjeździe grali u siebie, byli faworytami przed swoimi kibicami mieli awansować, strzelili szybko gola i zaraz sami dali sobie strzelić a potem już nic nie strzelili, Tomciu czemu tak się stało, miała być latwa kasa a tak się nie stało, zawiodło nas Sao Paulo, szkoda, ale to tylko buki i następnym razem wygramy ???? ????